NHL-kiekkoilija otti Donald Trumpin Twitter-lähtöpassit raskaasti – lähti ovet paukkuen palvelusta

New York Rangersin Tony DeAngelo on tehnyt sosiaalisessa mediassa selväksi, että hän kuuluu Yhdysvaltain 45. presidentin Donald Trumpin tukijoihin. Kun Twitter ilmoitti tällä viikolla jäädyttävänsä Trumpin ja joidenkin hänen tukijoidensa tilit pysyvästi, reagoi DeAngelo asiaan.

– Twitter on häpeäksi. Jos haluat seurata minua tai Watch Your Tonea (DeAngelon podcast), se onnistuu jatkossa vain Instagramissa. Kiitos, kirjoitti DeAngelo.

Twiitti ei enää näy, koska DeAngelo on sulkenut tilinsä. Siitä on kuitenkin kuvankaappauksia.

DeAngelo ja monet oikeistolaiset katsovat sosiaalisen median palvelujen rajoittavan heidän sananvapauttaan.

Myös Instagram ja Facebook ovat jäädyttäneet Trumpin tilin "toistaiseksi" ainakin tulevan presidentin Joe Bidenin virkaanastujaispäivään (20.1.2021) asti. DeAngelo ilmoittikin myöhemmin Instagramissa siirtyvänsä jatkossa neutraaliksi alustaksi itsensä julistaneeseen Parler-palveluun.

Monet NHL-fanit tunsivat vahingoniloa DeAngelon ratkaisun jälkeen. Ian McLaren muistutti NHL:n kesän peleistä, joissa Sebastian Aho teki upean soolomaalin, jossa hän kyykytti DeAngeloa.

– En ole nähnyt Tony DeAngelon deaktivoituvan yhtä nopeasti sitten sen hetken, kun hän kohtasi Sebastian Ahon puolustusalueella.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat