NBA:n huippupelaaja sairastui koronavirukseen – hänelläkin yhteys kritisoituun Novak Djokoviciin

Koripalloseura Denver Nuggetsin NBA-tähti Nikola Jokic on antanut positiivisen koronavirusnäytteen, uutisoi ESPN. Serbialainen Jokic on viime aikoina viettänyt aikaa tennistähti Novak Djokovicin seurassa. Jokicin maanmies tiedotti omasta tartunnastaan tiistaina. 

Jokic antoi positiivisen näytteen viime viikolla. Hänen piti jo matkustaa Serbiasta Yhdysvaltoihin liittyäkseen joukkueensa mukaan, mutta lähtö on nyt siirtynyt. Oireeton Jokic pääsee ESPN:n lähteiden mukaan matkaan viikon sisällä.  

Se, mistä Jokic on saanut koronatartunnan, ei ole tiedossa, mutta hän vietti hiljattain aikaa tennistähti Novak Djokovicin kanssa tämän järjestämässä näytösturnauksessa Belgradissa. Adria Tour -näytöskiertueen varotoimia on kritisoitu, sillä otteluissa on ollut paljon yleisöä ja pelaajat eivät ole noudattaneet ohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta. Lisäksi tennistähtien villi yökerhojuhlinta hämmästytti.  

Viime viikonlopun turnaus Kroatiassa jouduttiin keskeyttämään bulgarialaispelaaja Grigor Dimitrovin koronatartunnan takia. Tämän jälkeen tartuntoja on paljastunut lisää – viimeisimpänä Djokovicin ja hänen vaimonsa tapaukset

Painoaan koronatauon aikana lähes 20 kilolla pudottanut huippusentteri Jokic on summannut tällä kaudella keskimäärin 20,2 pistettä, 10,2 levypalloa ja 6,9 koriinjohtanutta syöttöä ottelua kohden.  

Lue myös:

    Uusimmat