Näyttelijä Martin Mull on kuollut – Sabrina, teininoita -sarjan kollega muisteli koskettavasti

Näyttelijä ja Sabrina, teininoita -sarjasta tunnettu Martin Mull on kuollut 80-vuotiaana.

Näyttelijä Martin Mull on kuollut 80-vuotiaana. Asia selviää hänen tyttärensä Maggie Mullin Instagram-postauksesta, jonka hän julkaisi 28. kesäkuuta. 

– Kerron sydän särkyneenä, että isäni menehtyi kotonaan 27. kesäkuuta taisteltuaan urheasti pitkää sairautta vastaan. Hänet tunnettiin siitä, että hän menestyi erinomaisesti jokaisella kuviteltavissa olevalla luovalla alalla ja teki myös Red Roof Inn -mainoksia. Hänestä tuo vitsi olisi ollut hauska. Hän ei ollut koskaan ei-hauska. Hänen vaimonsa ja tyttärensä, hänen ystävänsä ja työtoverinsa, taiteilijatoverinsa, koomikot ja muusikot jäävät syvästi kaipaamaan isääni, ja – mikä on merkki todella poikkeuksellisesta ihmisestä – monet, monet koirat. Rakastin häntä suunnattomasti, Maggie kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mull näytteli aikoinaan Sabrina, teininoita -komediasarjassa yli 70 jaksossa rehtori Willard Kraftia vuosina 1997–2000. Sarjan pääosan esittäjä Melissa Joan Hart, 48, osoitti kunnioitusta kollegalleen ja ystävälleen Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lepää rauhassa ystäväni. Uskomaton Martin Mull (Rehtori Kraft) on jättänyt meidät ikuiseen lepoonsa. Minulla on niin hyviä muistoja työskentelystä hänen kanssaan ja kunnioituksesta hänen valtavaa työmääräänsä kohtaan, johon ennen Sabrina, teininoitaa kuuluivat Roseanne ja Varokaa, isä on irti! projekteina, joista tunsin hänet. Ja Sabrina-päiviemme jälkeen hänen työnsä moninkertaistui vierailevana tähtenä ja toistuvilla rooleilla valtavissa sarjoissa sekä elokuvissa ja animaatioissa, Hart kirjoitti. 

– Hän kertoi minulle kerran, että hän ottaa jokaisen tarjotun työn vastaan siltä varalta, että juna loppuu, mikä tällä alalla yleensä pysähtyy nopeasti. Mutta hän oli taiteilija, joka tykkäsi maalata ja rakentaa asioita käsillään, muusikko ja ihana mies, jonka tuntemisen ansiosta olen parempi. Häntä tullaan kaipaamaan, mutta tämä maailma on hyötynyt hänen läsnäolostaan. Syvimmät osanottoni hänen perheelleen ja ystävilleen. Tulen jatkossakin vaalimaan kotonani roikkuvia Martin Mullin taideteoksia, Hart kirjoitti. 

Sabrina, teininoita -sarjaa esitettiin vuosina 1996–2003.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat