Frendit-näyttelijä Matthew Perryn surijoiden joukossa koulukaveri Justin Trudeau – "Kiitos kaikista nauruista"

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Matthew Perry, joka tunnetaan parhaiten Chandler Bingin roolista 90-luvun menestyssarjassa Frendit, on kuollut 54-vuotiaana.

Näyttelijä löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesista, kertoivat poliisilähteet yhdysvaltalaisille tiedotusvälineille.

Frendit-sarjassa seurattiin kuuden nuoren New Yorkissa asuvaa ystävystä. Sarjaa esitettiin vuodesta 1994 vuoteen 2004.

Sen viimeistä jaksoa katsoi Yhdysvalloissa 52,5 miljoonaa ihmistä, mikä teki siitä 2000-luvun katsotuimman tv-jakson, uutisoi brittimedia BBC.

– Olemme järkyttyneitä rakkaan ystävämme Matthew Perryn poismenosta. Matthew oli uskomattoman lahjakas näyttelijä ja lähtemätön osa Warner Bros Television Groupin perhettä, Frendit tuottanut Warner Bros sanoi lausunnossaan. 

– Hänen komediallisen neroutensa vaikutus tuntui kaikkialla maailmassa ja hänen perintönsä elää niin monien sydämissä. Tämä on sydäntäsärkevä päivä, ja lähetämme rakkautemme hänen perheelleen, läheisilleen ja kaikille hänen uskollisille faneilleen.

"Rakastin häntä ehdoitta"

Perry syntyi Massachusettsissa vuonna 1969 ja kasvoi Kanadan Ottawassa. Siellä hän kävi peruskoulua Justin Trudeaun kanssa, josta tuli myöhemmin Kanadan pääministeri.

Trudeau ilmaisi viestipalvelu X:ssä surunsa Frendit-näyttelijän ennenaikaisesta kuolemasta. 

– Matthew Perryn poismeno on järkyttävää ja surullista. En koskaan unohda koulun pihaleikkejä, joita meillä oli tapana leikkiä. Tiedän, että ihmiset ympäri maailmaa eivät koskaan unohda sitä iloa, jota hän heille toi. Kiitos kaikista nauruista, Matthew. Sinua rakastettiin ja sinua tullaan kaipaamaan, Trudeau sanoo.

Maggie Wheeler, joka esitti Janicea Frendeissä, oli ensimmäinen Perryn näyttelijätovereista, joka osoitti julkisesti surunvalittelun ystävän poismenosta.

– Ilo, jonka Perry toi niin monille hänen liian lyhyen elämänsä aikana, jää elämään. Tunnen itseni niin siunatuksi jokaisesta luovasta hetkestä, jonka jaoimme, hän kirjoitti Instagramissa.

Cruel Intentions -näyttelijä Selma Blair sanoi Perryn olleen hänen "vanhin poikaystävänsä" ja lisäsi: 

– Me kaikki rakastimme Matthew Perryä, ja minä erityisesti. Joka päivä. Rakastin häntä ehdoitta. Ja hän minua. Ja minä olen murtunut. Särkynyt sydän. Kauniita unia Matty. Kauniita unia, Blair kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat