Beverly Hills 90210 -tähti on kuollut

Näyttelijä oli kuollessaan 85-vuotias.

Näyttelijä ja Beverly Hills 90210 -tv-sarjan tähti Joe E. Tata on kuollut 24. elokuuta 85-vuotiaana. Tata näytteli sarjassa kaikkien 10 kauden ajan Nat Bussichiota, joka oli Peach Pit -ravintolan ystävällinen omistaja.

Tähden kuolemasta kertoi hänen tyttärensä Kelly Tata lausunnossaan GoFundMe-sivustolla torstaina 25. elokuuta.

– Olen järkyttynyt kertoessani, että isäni Joe E. Tata kuoli rauhallisesti viime yönä. Isäni ja minä olemme ikuisesti kiitollisia perheen, ystävien ja fanien rakkaudesta ja tuesta, Kelly kirjoitti.

Kuolinsyytä ei ole kerrottu, mutta hänen isällään oli tyttären mukaan diagnosoitu Alzheimerin tauti vuonna 2018.

Joen näyttelijäkollega ja pitkäaikainen Beverly Hills 90210 -näyttelijä Ian Ziering kunnioitti häntä Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Viime kuukausina olemme menettäneet Jessica Kleinin, yhden 90210:n tuotteliaimmista kirjoittajista ja tuottajista, Denise Dousen, joka näytteli rouva Teasleyä, ja nyt olen hyvin surullinen todetakseni, että Joe E. Tata on kuollut. Yksi onnellisimmista ihmisistä, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, hän oli yhtä antelias viisaudessaan kuin ystävällisyydessään. Hän saattoi olla monien kohtausten takana, mutta hän oli johtava voima erityisesti meille pojille, ja sai meidät arvostamaan 90210:n lahjaa. Hymyni himmenee tänään, mutta rakkaat muistot siirtävät hänet silmistäni sydämeeni, missä hän tulee aina olemaan. Vilpittömät osanottoni hänen perheelleen ja ystävilleen sekä kaikille muille, joille hän oli rakas. Lepää rauhassa Joey, Ziering päätti kirjoituksensa englanniksi.

Myös samassa sarjassa näytellyt Tori Spelling muisteli kollegaansa Instagramissa ja jakoi kohtauksen ja kuvia tv-sarjasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Menetimme perheenjäsenen ja hyvän ystävän Joe E. Tatan. Yksi kilteimmistä, hauskimmista, ammattimaisista, ihmeellisistä ihmisistä, joiden kanssa minulla on ikinä ollut ilo työskennellä ja mikä tärkeintä joiden kanssa olen ollut ystävä koko elämäni. En koskaan nähnyt häntä ilman leveää hymyä kasvoilla. Hän sai pitkät päivät tuntumaan lyhyiltä. Hän oli todellinen ammattilainen. Rakastin kuunnella hänen ihmeellisiä tarinoitaan. Tämä luonnollinen ja lahjakas tarinankertoja, tämä uskomattoman ainutlaatuinen ja lämmin ihminen kilteimmillä silmillään muistutti minua isästäni. Olen onnellinen, että hän on vihdoin rauhassa. Joey kohottaa maljan isäni kanssa, Spelling kirjoitti englanniksi.

Joella oli takanaan pitkä näyttelijänura. Hän näytteli muun muassa tv-sarjoissa Batman, Lost In Space, The Outer Limits ja Mystery Girls. Beverly Hills 90210 -sarjassa hän oli vuosina 1990–2000 ja myöhemmin hän esitti roolin sen jatkosarjassa 90210 vuonna 2008.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat