Näyttelijä Alina Tomnikov seikkailee Tallinnan toreilla uudessa ruokaohjelmassa – yhden raaka-aineen löytäminen aiheuttaa harmaita hiuksia

Alina Tomnikov yrittää epätoivoisesti löytää hirvenlihaa Tallinnasta 0:32
Katso videolta, miten Alina Tomnikov suoriutuu ostoksista!

Uutuusohjelma Maalla, merellä ja lautasella ensimmäisessä jaksossa mittaa toisistaan ottavat Alina Tomnikov ja Ina Mikkola.

Maalla, merellä ja lautasella on uudenlainen ruokaseikkailu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Ohjelmassa huippukokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell saavat seurakseen laivalle tunnettuja suomalaisia ja heidän makumieltymyksiään.

Menomatkalla suunnitellaan menut, Tallinnasta metsästetään raaka-aineet ja paluumatkalla Helsinkiin kokataan. Valmiit annokset viedään laivan matkustajista koostuvan maisteluraadin eteen, joka valitsee voittajan. Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta

Ensimmäisessä jaksossa näyttelijä Alina Tomnikov ja toimittaja Ina Mikkolahaastavat toisensa sekä keittiössä, että Tallinnan herkkukauppojen äärellä.

Erityisesti Tomnikov tuntuu olevan hukassa paikallisilla toreilla. Hänen tehtävänään on löytää kokki Laurellin pyynnöstä Tallinnasta riistaa. Tehtävä osoittautuu hankalaksi kielimuurin vuoksi. 

Katso videolta, kuinka Tomnikov suoriutuu tehtävästä!

Maalla, merellä ja lautasella alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 21.4. klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat