Näyttävä kaunotar! Mika Myllylän mallitytär Olivia täyttää tänään 21 vuotta – julkaisi useita kuvia ja muistelee lapsuuttaan

Olivia Myllylä on ansioitunut kauneuskilpailuissa.

Edesmenneen, legendaarisen hiihtäjä Mika Myllylän tytär, Olivia Myllylä täyttää tänään (24.4.) 21 vuotta. 

Olivia muistelee tuoreessa Instagram-päivityksessään lapsuudessa vietettyjä syntymäpäiviään. Hän kirjoittaa, että toivoo säilyttävänsä lapsenmielisyytensä ja hullunkurisuutensa ikuisesti.

Mallinakin mainetta niittänyt Olivia hymyilee upeana kameralle. Toisessa kuvassa Olivia on vastasyntynyt ja viimeisissä taaperoikäinen.

– Lapsena ku mul oli synttärit, halusin Leijonakuningas-paperilautasia mun synttäripöytään. Katoin ne mun kavereille pöytään valmiiks ja nimesin jokaisen paikan. Valitsin itelleni hienoimman lautasen jossa oli tietenkin Simba, enkä laittanu kellekkää muulle samanlaista. Mut sit esitin kuitenki et kaikkien muitten lautaset ois muka ollu hienompia, vaik olin esim. laittanu Pumban (koska Pumba oli sillon ruma) jollekkin, joka ei kuulunu ihan mun parhaimpiin kamuihin.

– Mä myös omin mun lautasen täyteen Flippinos keksejä, koska ne oli niin hyviä ja en halunnu et muut saa niitä, Olivia kirjoittaa julkaisemaansa kuvaan.

Mallikaunotar kertoo, ettei pysty tänänään viettämään syntymäpäiviään, mutta aikoo "vetää herkkuöverit".

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Avoimena isästään

Olivia kertoi vuonna 2017 ilmestyneessä  Kaj Kunnaksen Kohtaaminen-kirjassa muistoja isästään ja tämän kuolemasta. 

Urheilusankarin elämä kääntyi syöksylaskuun vuoden 2001 dopingkäryn jälkeen ja Myllylä kärsi viimeisinä vuosinaan vaikeasta päihdeongelmasta. Olivian mukaan isä haki apua alkoholismiinsa muun muassa Minnesota-hoidosta, mutta mikään ei tuntunut auttavan.  

– Kun iskä muutti perässämme Kokkolaan, vietimme viikonloppuja yhdessä ja harrastimme. Aina se ei kuitenkaan onnistunut. Olin ehdoton alkoholin suhteen, enkä halunnut nähdä iskää humalassa. Hän soitteli minulle usein, kun putki oli päällä. Iskä sanoi aina puhelimessa, että minä sinua niin kovasti rakastan, olet minun pikku-Oliviani. Minulle jäi kuitenkin kylmä fiilis iskän ryyppyputkista, Olivia muistelee. 

Olivia on menestynyt useissa kauneuskilpailuissa. Hän on voittanut Miss Kokkola - ja Miss Northern-Finland Beauty -kilpailut. Viimeksi hän osallistui Miss MP -kilpailuun, jossa sijoittui ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja