Nasima Razmyarilla nolo asumoka

Jokaisen naisen pahin painajainen juhlissa on olla pukeutunut samaan tai samantyyliseen asuun kuin joku muu vieraista.

Kansanedustaja Mikael Jungerin avustajana työskentelevä Nasima Razmyar osallistui torstaina Finlandia-talon perinteikkääseen Strauss-konserttiin, johon oman hyväntekeväisyysjärjestön nimissä oli vieraana myös Ruotsin prinssi Carl Philipin rakas, Sofia Hellqvist.

Yleensä juhliin mentäessä naiset valitsevat asunsa ja asusteensa huolella. Näin oli varmasti tehnyt myös Strauss-konserttiin saapunut Nasima Razmyar, mutta naisen pahaksi onneksi hänen asunsa oli hyvin samanlainen kuin illan odotetuimman vieraan, Sofia Hellqvistin asu. Molempien naisten päällä nähtiin yksinkertainen, mustavalkoinen asukokonaisuus. Silmiinpistävän samantyyliset asuvalinnat olivat varmasti täyttä sattumaa, mutta jokainen voi kuvitella, miten noloa on olla illan päätähden kanssa lähes tekstiilikaksosena. Tärkeintä kuitenkin on, että molempien naisten asukokonaisuudet olivat onnistuneet ja näyttivät upeilta kantajiensa päällä.

Sofia vastaanotti vierailullaan suomalaisten yksityishenkilöiden keräämä lahjoitussumma hyväntekeväisyysjärjestön hyväksi. Sofia nähdään myös perjantaina Suomessa loppiaisen Strauss-konsertissa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja