Nasima Razmyar totuttelee elämänmuutokseen

Nasima Razmyar viihtyy hyvin uudessa kodissaan.

Mikael Jungnerin eduskunta-avustaja Nasima Razmyar muutti hiljattain ensimmäistä kertaa elämässään omaan kotiin. Helsingin keskustaan muuttaneelle 28-vuotiaalle naiselle muutos oli melkoinen, sillä tähän saakka hän on asunut perheensä kanssa.

– Se ei ole aikuiselle naiselle suomalaisessa yhteiskunnassa ei ole niin outoa, mutta minun kulttuurissani se ehkä hieman on, herttainen Nasima kuvailee kulttuurieroa MTV3.fille Férrerin ja Funky Ladyn 20-vuotisjuhlanäytöksessä.

Asuminen yksin on sujunut Nasimalta mukavasti, vaikka ensin muutos oli tuntunut erilaiselta verrattuna kotioloihin.

– Se on tuntunut tosi hyvältä. Nyt alan ymmärtämään, minkä takia nuoret muuttavat. Siinä on oma rauha ja oma elämä. Käyn yhä kolme kertaa viikossa vanhempien luona, perherakas kaunotar sanoo.

Hyvinvointikuurilla oleva Nasima on seurustellut helsinkiläisen miesystävänsä kanssa runsaan vuoden verran. Häneltä on tullutkin apua yksin elämisessä käytännön asioihin.

– En ole ehkä maailman paras ruuanlaittaja. Toisaalta poikaystäväni on niin usein siellä, että se on hoitunut. Hän on meistä se, joka ehkä paremmin osaa hoitaa tämän, Nasima kuvailee ruuanlaittoa.

Nasima yrittää hioa taitojaan keittiön puolella, jotta hän olisi tulevaisuudessa parempi ruuanlaittaja.

– Se on hyvä asia. Kyllä minäkin opettelen, mutta toinen osaa laittaa paremmin ruokaa, niin mikäs siinä, hän myhäilee tyytyväisenä.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja