Nappaa vinkit: Eroon hikiläikistä kotoisilla konsteilla

Hikitarhat paidoissa tuottavat monelle ongelmia, mutta niistä pääsee helposti eroon aivan kotoisilla konsteilla.

Pukeutuminen aiheuttaa keväällä paljon päänvaivaa, koska koskaan ei voi olla täysin varma onko päällä liikaa tai liian vähän vaatteita. Osa saattaa hikoilla kolmen paidan alla, vaikka aurinko paistaa jo ihanasti.

Säiden lämmetessä hikoilu ja etenkin inhottavien hikiläikkien ilmestyminen valkoiselle paidalle tuottaa osalle tuskaa. Onneksi muutamalla niksillä pääsee eroon myös hieman kellertävistä hikitahroista.

Etikka

Etikan ja haalean veden avulla pääset eroon inhottavista hikiläikistä. Valmista etikasta ja vedestä sellainen seos, jossa on 1-2 dl tavallista etikkaa ja 10 litraa haaleaa vettä keskenään ja liota vaatetta noin 30 minuuttia. Pese paita sitten normaalisti pesukoneessa.

Ruokasooda

Ruokasooda on ihanteellinen ystävä jokaiselle, joka joskus elämänsä aikana joutuu siivoamaan. Kyseinen aine auttaa nimittäin myös hikitahrojen poistoon. Valmista ruokasoodasta ja vedestä jämäkkä seos. Levitä kyseistä seosta hikitahran kohtaan, hiero hellävaraisesti ja anna vaikuttaa tunnin verran ja huuhtele.

Sitruunamehu

Sirottele hikitahran päälle suolaa ja hieman sitruunamehua. Hiero aineksia tahran päällä, jotta ne vaikuttavat tehokkaammin ja pese sitten vaate pesukoneessa.

Katso vielä Siivoushullut:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat