Mainos

Liikenneturman traaginen seuraus: Suomalainen tapettiin ampumalla

Hieman yli 40-vuotias suomalaismies kuoli viikonloppuna liikenneonnettomuudesta alkaneessa välikohtauksessa Namibian Windhoekissa.

Uhri ajoi liikenteessä Toyota Land Cruiser autollaan, kun takana oleva ajoneuvo törmäsi yllättäen hänen peräänsä. Tapaus sattui lähellä Joker's-nimistä baaria Bell Streetin alueella, Windhoekin kaupungissa. Uhri oli naimisissa paikallisen hammaslääkärin kanssa. 

Namibian Sun-lehden mukaan valkoisella Volkswagenilla ajanut henkilö nousi törmäyksen jälkeen autostaan ja surmasi suomalaismiehen ampumalla tätä yhdeksän kertaa.

Suomen Namibian suurlähetystöstä ei osattu kertoa MTV:lle vielä tarkempia tietoa.

– Selvitämme tätä tilannetta parhaillaan. Olemme tavanneet poliisia asian tiimoilta ja heillä on tutkimukset käynnissä, mutta enempää emme tiedä, kertoo lähetystön varapäällikkö Elisabet Kivimäki.

Kivimäen mukaan tapaus sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta tarkempia yksityiskohtia ei vielä ole tiedossa. Myöskään poliisi ei ole antanut heille vielä virallisia tietoja tai raporttia tapahtuneesta.

Hän kuitenkin painottaa lähetystön tekevän parhaansa tilanteessa, jotta tieto saataisiin mahdollisimman pian.

– Olemme aivan lehtitietojen varassa tässä asiassa, niin kuin muutkin, Kivimäki toteaa.

Perhe ei ole ottanut yhteyttä 

Kivimäki kertoo, ettei heihin ole oltu yhteydessä uhrin perheen tai muiden omaisten toimesta. Hänen mukaansa tapauksesta tiedotetaan lähipäivien aikana, heti kun asiat ovat varmistuneet.

Paikallisen poliisin tiedottajan Slogan Matheusin mukaan ei ole varmuutta, montako kertaa uhria ammuttiin. Poliisi keräsi tapahtumapaikalta talteen kuitenkin yhdeksän hylsyä. Silminnäkijöiden mukaan ampuja karkasi tapahtumapaikalta heti ampumisen jälkeen.

Vielä eilen illalla poliisilla ei lehtitietojen mukaan ollut tietoja epäillyn sijainnista tai tuntomerkeistä.

Poliisin edustajan mukaan tapauksen tutkinta kuitenkin etenee hyvin ja ainakin yhtä epäiltyä henkilöä aiotaan kuulustella illan aikana. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.