Nämä naisten tavat intiimiasioissa ällöttävät miehiä

Usein puhutaan miehisistä tavoista, jotka naiset kokevat epämiellyttävinä. Olemassa on kuitenkin myös liuta naisten omaksumia tapoja, jotka saavat miehet varpailleen.

Madame Noire -sivusto listasi yhteen tapoja, jotka miehet kokevat erityisen ällöttävinä. Entä jos miehet kiinnittävätkin odotettua enemmän huomiota pikkuasioihin?

Miestennielijät

Nainen, joka havittelee ilmiselvästi kumppania ei sytytä kovinkaan useita miehiä. Jos miehellä on tunne, että nainen ottaisi sänkyynsä kenet tahansa, rikkoutuu kiihkeäkin tunnelma miehen puolelta helposti. Mieskin haluaa kokea olevansa ainutlaatuinen ja haluttu.

Kokemus seksin saralla

Aiempaa seksielämäänsä hehkuttava nainen ei ole miehen unelma. Seksikokemuksillaan pröystäilevä nainen koetaan helposti joko uhkaksi – tai pahimmassa tapauksessa turhan kevytkenkäiseksi seksiasioiden saralla.

Epäsiisti karvoitus

Miehet pitävät usein ällöttävinä rehottavia säärikarvoja. Omaa vartaloa vasten makaava karvainen kinttu koetaan helposti vastenmielisenä. Useimpien miesten mielestä naisellisuutta korostavat sileät sääret.

Myös naisen intiimialueiden karvoitus saisi kyytiä, jos miesten mielipidettä kysyttäisiin. Suurin osa miehistä toivoisi, että omasta kropasta välittäminen heijastuisi myös siistittyihin intiimialueisiin.

Epäsiistit jalat

Epäsiistit varpaankynnet ja kovettumat jaloissa koetaan useimpien miesten keskuudessa ällöttävinä. Seksisession pilaa helposti miehen huomion vievät huonosti hoidetut jalat.

Kiroilu

Miehet pitävät etenkin naisten kiroilua erityisen epämiellyttävänä. Vaikka esimerkiksi sukupuolille asetettujen vaatimusten väliset rajat ovat hälvenneet vuosien mittaan, pidetään kiroilua erityisen miehekkäänä tapana, joka ei istu naisen suuhun. Kiroilu ei sovi miesten mielestä naisten suuhun ruokapöydässä – eikä etenkään sängyssä.

MTV3/Helmi

Lähde: Madamenoire

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja