Nämä miesten asettamat vaatimukset naisille ovat täysin epärealistisia: Kuka voi olla hoikka ja kurvikas yhtä aikaa?

Miehet moittivat usein naisten asettavan heille liian kovia vaatimuksia, mutta eivät itse ole sen parempia – nämä viisi toivetta ovat täysin epärealistisia. 

Osa miesten asettamista vaatimuksista naisille ovat täysin epärealistisia. Listasimme niistä viisi. 

1. Haluat, että näytän hyvältä, mutta en saisi käyttää yhtään aikaa itseni kaunistamiseen?

Nainen on ihminen siinä missä mieskin, tyynyjen painaumat ja silmäpussit ovat aivan yhtälailla meidän vitsauksemme.

Jos haluat, että näytän mahdollisimman hyvältä, joudut yksinkertaisesti odottamaan laittautumistani. Tämä pätee etenkin ennen juhlia, vai haluatko, että lähden mukaasi kotihousuissa, villasukissa ja meikittä?

2. Nainen ei voi olla kurvikas ja hoikka yhtä aikaa

Onko sinunkin ihanteesi naisvartalolle seuraava: leveä lantio ja suuret rinnat, mutta vyötärö minimaalisen pieni? Valitettavasti tämä vaatimus on epärealistinen noin 99 prosentille naisista ja viimeinen 1 prosentti tapailee jo Channing Tatumia ja hänen kaltaisiaan.

Kurvikas ja hoikka on mahdollinen yhdistelmä vain kirurgin veitsen tai toppausten avulla, jos et sitten halua tapailla Barbie-nukkea. 

3. Jos haluat tapailla muita, et voi olettaa, että minä en tee samoin

Et halua vakiintua, mutta näet punaista, jos olen treffeillä toisen miehen kanssa? Sinä sen sijaan haluat pysytellä vapaana ja usean naisen tapailu on ihan normaalia. 

Jokin tässä ei täsmää, mietihän hetki, mikä se voisi olla?

4. Naiset eivät osaa lukea ajatuksia

Jos pysyttelet tuppisuuna, joka mörähtelee jokaiselle vastaukselle, emme voi tietää rakastatko, tykkäätkö vai inhoatko. 

On selvää, että miehet eivät ole tottuneet keskustelemaan avoimesti kaikista tunteistaan ja ajatuksistaan, mutta on hyvä sanoa jotain edes joskus. Homma ei yksinkertaisesti mene niin, että sanot kerran rakastavasi ja ilmoittelet, jos asiantila muuttuu. 

5. Etsit tyttöystävää, mutta haluat hänen muuttuvan äidiksesi?

Naisesi ei ole äitisi ja tämän säännön pitäisi päteä myös kaikilla muillakin osa-alueilla kuin sängyssä. Jos etsit henkilöä, joka pesee pyykkisi, kokkaa kaikki ateriasi, siivoaa jälkesi ja laskee pöntön kannen alas, sinun kannattaa muuttaa yhteen äitisi kanssa. Muussa tapauksessa sinun kannattaa opetella tekemään nuo asiat itse. 

Ja jos haluat naisesi käyttäytyvän edellämainituin tavoin, muista, että hän muuttuu äidiksesi myös muilla tavoin – jos et kestä nalkuttamista, älä muuta parisuhdettasi sellaiseksi, että asioista pitää nalkuttaa aikuiselle ihmiselle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja