Mainos

Seksikolumni: 10 tapaa, jotka karkottavat miehen varmasti

Alituinen valittaminen samoista asioista, eksän jatkuva mainitseminen ja kiihkeät suuteluyritykset julkisilla paikoilla – toimitko huomaamattasi näin miestäsi kohtaan?

Olen huomannut, että naiset – itseni mukaanlukien – sortuvat usein tiettyihin, tuttuihin virheisiin, jotka voivat ajan myötä karkottaa miehen ikihyviksi. Mikäli haluat pitää kiinni saaliista, jonka olet onnistunut kesyttämään, kiinnitä huomiota siihen, ettet tee näitä virheitä parisuhteessasi.

1. Keskustelet kauppalaskusta kesken seksin

Kun seksiä harrastetaan, ei varmasti yhtäkään miestä kiinnosta kuunnella tarinoita arkisista asioista, jotka eivät liity tilanteeseen. Nainen, vaikka omat ajatuksesi harhailisivat, älä pilaa kumppaniltasi intiimiä hetkeä.

2. Kutsut miestäsi eksäsi nimellä

Tämän klassikkovirheen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä pahimmillaan eksäksi kutsuminen voi kuivattaa seksielämän pitkäksikin aikaa. Se on ymmärrettävää, että arkisissa tilanteissa entisen kumppanin nimi saattaa lipsahtaa suusta, mutta sängyssä tämä saattaa olla anteeksiantamaton virhe.

3. Vertailet miestäsi eksääsi

Toinen eksään liittyvä virhe on se, että mollaat miestäsi sen varjolla, että eksäsi oli jollain elämänsaralla jollain tapaa parempi. Tämä ei tee hyvää kenenkään itsetunnolle, eikä saa ketään tuntemaan oloaan mukavaksi. Mikäli haluat pitää kiinni kumppanistasi, keskityt hänen kanssaan tulevaan, etkä jahkailet menneitä.

4. Et anna koskaan miehesi nähdä sinua alasti

Valitettavan moni nainen kärsii huonosta itsetunnosta, eikä siksi uskalla näyttäytyä miehensä nähden alasti. Jos olet parisuhteessa sinulle rakkaan ihmisen kanssa, saatat huomata, että kirjaimellinen itsensä paljastaminen voi todella tuoda teitä lähemmäksi – ja piilottelu sitä vastoin voi lisätä etäisyyttä välillenne.

5. Valitat joka kerta siitä, kun wc-istuimen kansi jää auki

Etenkin naisia pidetään stereotyyppisesti nipottajina, mitä kodin siivoukseen tulee. En todellakaan pidä tätä aukottomana totuutena, mutta olen huomannut, että ystäväpiirissäni on valtavasti naisia, jotka valittavat jatkuvasti tietyistä piirteistä miehissään.

Jos tunnistat itsesi tästä valittajajoukosta, kysy itseltäsi seuraava kysymys: Häiritseekö kumppanisi tapa sinua niin paljon, että et enää halua suunnitella tulevaisuuttasi hänen kanssaan? Jos haluat, tee itsellesi ja kumppanillesi palvelus ja lopeta nalkuttaminen, vaikea kuvitella, etteikö jokaisessa valittajassakin olisi sellaista vikaa, josta miehellä olisi varaa valittaa jatkuvasti, kun harva meistä on täydellinen. 

6. Kun miehesi siivoaa, arvostelet, ettei hän tee sitä oikein

Myös tämä virhe nojaa vahvasti stereotypiaan, joka on kuitenkin monessa suomalaiskodissa tuttu: Miehen toivotaan osallistuvan siivoamiseen, mutta työn jälki ei lopulta kuitenkaan kelpaa. Olen sitä mieltä, että tällaisessa tilanteessa on syytä joko siivota jatkossa itse tai hyväksyä se, että meitä tyydyttävät erilaiset lopputulokset.

7. Liimaudut kumppaniisi julkisilla paikoilla

Moni miespuolinen ystäväni on sellaista laatua, etteivät he halua liimautua kumppaneihinsa julkisilla paikoilla. Mielestäni tätä olisi syytä kunnioittaa, mikäli ei halua tehdä kumppaninsa oloa erityisen ahdistuneeksi.

8. Kutsut miehesi penistä söpöksi

On tiettyjä sanoja, joita ei koskaan kannattaisi yhdistää miehen miehuuden perustaan, penikseen. Oleellisin näistä on söpö. Vaikea kuvitella, että yksikään mies toivoisi penistään kutsuttavan söpöksi.

9. Annat vääriä viestejä seksistä

Mikäli lupailet ennen kotiinmenoa kumppanillesi, että luvassa on kiihkeä seksisessio, kannattaa harkita tarkkaan, jättääkö tämän lupauksen täyttämättä, mikäli toivoo parisuhteensa jatkuvan pitkään.

10. Et koskaan tee itse aloitetta seksiin 

Stereotyyppinen käsitys siitä, että miehen pitäisi aina olla se, joka tekee aloitteen seksiin, pitäisi haudata. Tänä päivänä on vähintäänkin suotavaa, että myöskin nainen ehdottaa vuorostaan seksin harrastamista – älä siis jätä kaikkea vastuuta seksielämästänne kumppanisi kontolle!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.