Mainos

Nämä kuvat nähtyäsi et halua kävellä paljain jaloin rannalla enää koskaan – "luulimme, että kyse oli hyönteisten puremista"

Kanadalaispariskunnan jalat olivat rantaloman jäljiltä hirveässä kunnossa – ja vieläpä karmivasta syystä. Kuvat eivät sovi herkimmille.

Katie Stephens, 22, ja hänen poikaystävänsä, Eddie Zytner, 25, palasivat hiljattain lomalta Punta Canasta, kun kanadalaispari huomasi tuoneensa kotiin mukanaan ikäviä tuliaisia.

Facebook-päivityksessään Stephens selittää, mitä lomalla oikein tapahtui.

"Ajattelimme, että kyse oli ötökänpistoista"

Selitys ja kuvat saavat monet pitämään lomarannoilla tästä eteenpäin kengät tiukasti jalassa. Stephens nimittäin varoittaa kaikkia trooppisilla alueilla matkustavia hiekalla liikkumisesta paljain jaloin.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Poikaystäväni ja minä tulimme hiljattain Punta Canasta saadaksemme kuulla, että meillä molemmilla on larva migrans, eli toisin sanoen matoja, jaloissamme, Stephens kertoo.

Nainen selittää, että kutina oli yksi oireista.

– Jos jaloistasi tulee uskomattoman kutisevat, ole kiltti ja käy tarkistuttamassa ne välittömästi, sillä me yksinkertaisesti luulimme, että kyse oli hyönteisten puremista, ja se paheni päivä päivältä, nainen kertaa.

Vasta kolmas lääkäri ymmärsi, mistä oli kyse

Zytner oli huomannut kotiinpaluun jälkeen jalkojensa turvonneen. Lisäksi varpaisiin oli ilmestynyt patteja. Vasta kolmas lääkäri tunnisti oireiden johtuvan koukkumadoista, sillä hän oli nähnyt vastaavaa Thaimaasta palanneella turistilla, kertoo NY Post.

Pariskunta sai lopulta oikean lääkityksen, ja Zytnerin mukaan jalkojen tilanne paranee koko ajan. Jalkojen vaurioiden korjaamiseksi pari aikoo kuitenkin vielä tavata asiantuntijan oikean hoidon saamiseksi.

Lähteet: NY Post, Someecards

***

5:47

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.