Mainos

Nämä julkkikset häpeävät vanhempiaan

Vanhemmat aiheuttavat varmasti jokaiselle joskus noloja hetkiä, mutta näiden tähtien vanhemmat ovat aivan omaa luokkaansa.

Luulitko, että vain sinun vanhempasi ovat nolojen tilanteiden mestareita? Myös Hollywood-tähtien perheistä löytyy häpeää aiheuttavia vanhempia.

Hills-tähti Audrina Patridgen äiti Lyn Patridge järkyttyi, kun hänen tyttärensä joutui jättämään Yhdysvaltojen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun. Hän otti muutaman lasillisen liikaa ja päätti vuodattaa tunteitansa videolle. Hän kehuu vuolaasti tytärtänsä ja vakuuttaa tämän olevan nouseva tähti. Sen jälkeen hän haukkui kovin sanankääntein toisen Hills-tähden, Lauren Conradin.

Näyttelijätär Hayden Panettieren äiti Lesley Vogel puolestaan on rahastanut tyttärellään siitä saakka, kun tämä oli 11 kuukautta vanha. Tämän lisäksi Vogel on käyttänyt myös runsaasti aikaa kauneusleikkauksiin.

Myös isät voivat aiheuttaa päänvaivaa. Laulajatar Jessica Simpsonin isä Joe Simpson on aiheuttanut tyttärelleen monia noloja hetkiä laukomalla asiattomia kommentteja. Hän on kertonut mielipiteensä tyttärensä rinnoista, käynyt keskusteluja tämän ex-miesten kanssa ja loukannut muun muassa sotilaita.

Joe Simpson ei ole ainut isä, joka on saanut palstatilaa. Myös näyttelijätär Lindsay Lohanin isä on saanut osansa julkisuudesta. Lindsay Lohan on puhunut avoimesti huonosta suhteestaan isäänsä Michael Lohaniin.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuva: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.