Nämä julkaisemattomat elokuvat jäivät Robin Williamsin viimeisiksi

Näyttelijä Robin Williams oli ennen kuolemaansa ehtinyt saada valmiiksi kaksi vielä julkaisemattomia elokuvia.

Maanantaina 63-vuotiaana menehtynyt koomikko ja näyttelijä Robin Williams ehti saada vielä julkaisemattomia roolitöitä valmiiksi ennen kuolemaansa.

Williams nähdään Night at the Museum -elokuvasarjan kolmannessa osassa kahden aikaisemman osan tapaan presidentti Theodore "Teddy" Rooseveltin roolissa. Elokuvan kuvaukset päättyivät toukokuussa, ja Night at the Museum: Secret of the Tomb nähdään Yhdysvalloissa elokuvateattereissa joulukuussa.

Williams sai kuvaukset valmiiksi myös Merry Friggin’ Christmas -komediaelokuvassa, joka julkaistaan marraskuussa. Williamsin tähdittämää Boulevard-draamaelokuvaa puolestaan esitettiin jo Tribecan filmifestivaaleilla, mutta teatterilevitykseen se saapuu vasta myöhemmin.

Williams ehti lisäksi antaa äänensä Absolutely Anything -brittikomedian koirahahmolle. Elokuvan on tarkoitus ilmestyä ensi vuonna. Tiedossa ei ole, ehtikö näyttelijä saada työn osaltaan valmiiksi.

Jo pakettiin saatujen elokuvien lisäksi Williamsia oli kaavailtu ainakin legendaarisen Mrs. Doubtfire -elokuvan jatko-osan tähdeksi. Mies oli ehtinyt jo käydä keskustelemassa elokuvan käsikirjoittajan kanssa, mutta tuotantoa ei ollut vielä viety suunnitteluastetta pidemmälle.

Lue myös:

    Uusimmat