Nämä joukkueet voivat edetä jatkoon Mestarien liigassa – kierroksen katseet kerääntyvät Saksaan

Mestarien liigan neljännellä ottelukierroksella kuusi joukkuetta voi varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Kierroksen etukäteen herkullisimmat ottelut pelataan Dortmundissa, Lontoossa ja Salzburgissa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Tukevimmin jatkopaikassa kiinni ovat A-, B- ja C-lohkoja puhtaalla pelillä johtavat PSG, Bayern München ja Manchester City.

Jatkopaikan voivat varmistaa myös D-lohkon kärjessä seitsemässä pisteessä olevat Juventus ja Atletico Madrid.

E-lohkoa johtava Napoli etenee niin ikään jatkoon, jos se voittaa kotikentällään Salzburgin ja Genk ei voita lohkon toisena olevaa Liverpoolia.

Kierroksen etukäteen mielenkiintoisin ottelu pelataan F-lohkossa, jossa neljässä pisteessä sijoilla kolme ja neljä olevat Internazionale ja Dortmund kohtaavat Saksassa. Jatkopaikkoja ei ole tarjolla, mutta merkittävä etulyöntiasema lohkovaiheen loppusuoralle kiinnostaa molempia.

Lontoossa H-lohkon kärjessä kuudessa pisteessä olevat Chelsea ja Ajax lyövät yhteen. Frank Lampard on virittänyt siniset iskuun, sillä joukkue on voittanut kaikki kilpailut huomioiden viimeisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan.

Salzburg on tehnyt norjalaissensaatio Erling Braut Haalandin johdolla E-lohkossa eniten maaleja, mutta on silti Napolin ja Liverpoolin takana sarjataulukossa. Tiistai-illan kamppailu lohkoykköstä vastaan Napolissa onkin siis itävaltalaisjoukkueen Mestarien liiga -menestystä tällä kaudella pitkälle määrittävä ottelu.

Lue myös:

    Uusimmat