Mestarien liigassa yllätyksellinen syksy – suurseurat kompuroineet pienempien kustannuksella: "Nämä ovat hienoja tarinoita"

4:53
Mestarien liigassa kolmas ottelukierros: C Moren asiantuntija Sami Hyypiä ennakoi lähtökohdat.

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan lohkovaiheen kolmas kierros tiistaina ja keskiviikkona. Tiistain C Moren studiopelinä nähdään Atletico Madrid–Liverpool.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja mtv.fi.

Videolla studio perkaa muun muassa studiopeli Atletico Madridin ja Liverpoolin välistä kohtaamista.

Mestarien liigassa on ollut yllättävä syksy. Pienemmät seurat ovat haastaneet isoja.

A-lohkossa belgialainen Club Brügge on tällä hetkellä kiinni jatkopaikassa, kun se voitti RB Leipzigin vieraissa ja ylsi kotona tasapeliin PSG:n tähtisikermää vastaan. Nyt joukkue isännöi seuraavaa suurseuraa Manchester Cityä.

D-lohkossa moldovalainen Sheriff Tiraspol johtaa omaa lohkoaan kaadettuaan Real Madridin ja Shakhtar Donetskin.

– Nämä ovat hienoja tarinoita pienemmistä joukkueista, jotka haastavat isoja. Onhan nuo pelaajille ja faneille loistavia kokemuksia, kun isot joukkueet tulevat vieraaksi ja niiltä saadaan pisteitäkin, C Moren asiantuntija Sami Hyypiä hehkuttaa.

Esimerkiksi AC Milan, Barcelona ja Inter ovat puolestaan kontanneet ensimmäiset pelit. Edellä mainituista joukkueista yhdelläkään ei ole vielä voittoa Mestarien liigassa.

Katso yllä olevalta videolta Mestarien liigan studioennakko kolmannelle pelikierrokselle. Näet kaikki jalkapallon Mestarien liigan kolmannen kierroksen 16 ottelua C Morella 19. ja 20. lokakuuta. Studiolähetys alkaa molempina iltoina kello 19.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja