Naisystävää epäillään tosi-tv-tähden henkirikoksesta – poliisi: "Olosuhteet ovat vielä epäselvät ja niitä selvitetään"

Kuopiossa löytyi kuollut mies kerrostaloyhtiön parkkialueelta vappuna.

Poliisin mukaan naisystävää epäillään mahdollisesta henkirikoksesta tapauksessa, jossa parikymppinen mies löytyi kuolleena parkkipaikalta Kuopiossa vappuna.

Petosen asuinalueelta lauantaiyönä kuolleena löytyneessä miehessä oli ulkoisen väkivallan merkkejä, minkä vuoksi asiaa tutkitaan mahdollisena henkirikoksena.

Uhrin naisystävä pidätettiin lauantaiyönä, ja poliisi esitti häntä tiistaina vangittavaksi epäiltynä taposta syytä epäillä -perusteella, joka on kahdesta mahdollisesta tutkintavankeuden perusteesta lievempi.

Pohjois-Savon käräjäoikeus kuitenkin totesi matkustuskiellon olevan riittävä toimi tutkinnan ajaksi. Epäilty on kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen tai aiheuttaneensa uhrille vammoja, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan Pirkanmaalta kotoisin olevat uhri ja epäilty olivat tulleet Kuopioon viettämään vappua ystävänsä luokse. Sekä uhri että epäilty ovat poliisin mukaan parikymppisiä.

Osallistui tosi-tv-ohjelmaan

MTV Uutisten tietojen mukaan uhri on ollut mukana tosi-tv-ohjelmassa pari vuotta sitten. Hän asui Tampereella naisystävänsä kanssa, jota nyt epäillään henkirikoksesta.

Epäilty lisäsi juuri ennen vappua kuvan Instagram-tililleen, ja uhri kehui naisystäväänsä  kuvaa vuolaasti vain noin päivää ennen kuolemaansa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Epäilty laittoi tänään Instagram-tilinsä yksityiseksi.

"Naisystävä soitti hätäkeskukseen"

Rikoskomisario Esko Salo kertoo MTV Uutisille, että pariskunta tuli viettämään tutuille vappua Tampereelta Kuopioon. Vappuaaton ja -päivän välisenä yönä pariskunnalle oli tullut riitaa. Epäilty on kertonut, että uhri lähti asunnosta. Salon mukaan alkoholilla on osuutta asiaan.

– Naisystävä löysi uhrin ulkoa ja soitti hätäkeskukseen kolmen aikaan aamuyöllä, Salo kertoo MTV Uutisille.

Tekotapaa Salo ei kommentoi.

– Uhrista löydettiin väkivallan merkkejä. Olosuhteet ovat vielä epäselvät ja niitä selvitetään. On myös mahdollista, että asiaan ei liity rikosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja