Naistenpäivälahja mietinnässä? Näillä elämyslahjoilla hemmottelet rakkaintasi naistenpäivänä

Naistenpäivän lahjavinkit 0:50
Naistenpäivän lahjavinkit

Listasimme mielenkiintoiset ideat naistenpäivälahjaksi! Monet lahjoista sopivat sekä pariskunnille että ystävyksille ja perheenjäsenille. 

8.3. on virallinen naistenpäivä, tänä vuonna päivä osuu perjantaille. Aiheuttaako naistenpäivälahja päänvaivaa? Oletko kyllästynyt iänikuisiin hierontoihin ja kukkapuskiin? Unohda ruusut – kokeile sen sijaan seuraavia lahjaideoita. Muista, että voit ostaa lahjan etukäteen – käyttäkää sopivana päivänä!

Pakohuonepeli

Tunti aikaa päästä ulos – onnistutteko, vai iskeekö perheriita? Jännittäviä pakohuoneita löytyy eri kaupungeista, ja myös vaikeusasteet vaihtelevat aloittelijatasosta vaativampaan.

Ammattivalokuvaus

Koska teistä viimeksi otettiin kuva, joka ei ole selfie? Varaa aika pariskuntakuvaukseen. Sen antama muisto kestää vuosia! Jos kuvaus kaksin ei sovi suunnitelmiisi, anna lahjaksi valokuvaus vaikkapa yksin tai lemmikin kanssa. Ammattilaiselle poseeraaminen on uudenlainen, joskus jopa vapauttava kokemus!

Leffailta kahdelle

Viettäkää naistenpäivää kuin vuonna 1997 konsanaan: menkää ensin kirjastoon lainaamaan kasa elokuvia ja sitten markettiin ostamaan sipsejä ja irtokarkkia. Loppuilta kuluukin sohvalla elokuvia tuijotellen. Muistakaa sulkea puhelimet!

Uusi harrastus

Unohda jooga ja kuntosalilahjakortit (vaikka nekin voivat olla mainiota lahjoja!) Tarjoa elämäsi naiselle uusi harrastus ja hanki naistenpäivälahjaksi esimerkiksi...

  • Melonnan alkeiskurssi
  • Flyboard-lentolautatunti
  • Lasinpuhalluskurssi
  • SUP-lautailukurssi
  • Parisalsa-tanssikurssi
  • Kukkien sidonnan alkeiskurssi
  • Maalauskurssi
  • Ammuntakokeilu aseella tai jousipyssyllä
  • Tankotanssin alkeet

Tandemhyppy

Miksi valita benjihyppy, kun voit tarjota rakkaallesi huikaisevan tai kauhistuttavan tandemhyppykurssin?

Tandemhypyssä hypätään laskuvarjolla kokeneen ammattilaisen kanssa. Naisen reaktio riippuu luonnollisesti siitä, pelkääkö hän korkeita paikkoja!

Suklaata suloisimmalle

Hanki lahjaksi työpajakurssi, jossa valmistetaan maukasta raakasuklaata. Myös raakasuklaakakuille on olemassa työpajoja! Jos kokkailu ei kiinnosta, makeaan tunnelmaan pääsee myös suklaahieronnassa.

Shitty Dinner eli p*ska illallinen

Elämyslahjat-palvelun Shitty Dinner on lahja, jossa gourmet-illallisen palvelu on luokattoman huonoa.

– Vie ystäväsi tai puolisosi yllätyksenä Shitty Dinnerille ja katso, kauanko hän katsoo huonoa palvelua läpi sormien tajuamatta mitään, sivusto vinkkaa.

Olut-tasting

Oluenystävän unelmalahja on tietysti tasting! Kokeilkaa erilaisia juomia ja oppikaa niiden erityisominaisuuksista. Tastingeja järjestävät esimerkiksi olutravintolat. Seikkailumielisille on tarjolla myös oluenpanokursseja!

Mikäli olut ei maistu, ei hätää: maisteluja on myös viineille ja viskeille. Viinien seurana voi maistella myös suklaita. Ammattilaistakaan ei välttämättä tarvita: varustaudu sklaaherkuilla ja punaviineillä, ja viettäkää mahtava ilta kotona!

Aikaa luonnossa

Naistenpäivälahja haussa aidolle eräjormattarelle? Kokeile näitä!

Päivä rocktähtenä

Hanki lahjaksi ura rock-tähtenä! Lahjan saaja pääsee laulamaan, soittamaan ja äänittämään biisin ammattilaisen johdolla. Mahdollisuus myös kokonaan oman biisin levyttämiseen. Tuotosta voi sitten kuunnella kavereiden kesken!

Lahja vanhemmalle

Ongelmia uhmaikäisen tai kiukkuisen teinin kanssa? Verkkokurssilla nainen saa avukseen perhepsykologin ja tukea vanhemmuuteen. Tuleva äiti voi nauttia raskausajan liikuntakurssista tai kurssista, jolla aloitetaan liikunta lempeästi synnytyksen jälkeen.

Tietenkin voit antaa lahjaksi myös itsesi: ole sinä lasten kanssa, kun äiti tekee, mitä ikinä haluaakaan!

Maakuntamatka

Nappaa nainen kainaloon ja varaa junamatka satunnaiseen suomalaiskaupunkiin! Menkää viikonlopuksi Kouvolaan tai Lahteen – kunhan kohde on sellainen, jossa ette ole ennen käyneet! Varaa teille yhteinen hotellihuone ja nautiskelkaa yhdessä kaupungin tarjonnasta. 

Testaa myös nämä ideat:

  1. Lahjoitus rakkaasi arvostamaan hyväntekeväisyyskohteeseen
  2. Rentoutuskellunta aistideprivaatiotankissa
  3. Kokovartalohieronta
  4. Kampaajakäynti
  5. Paintball-värikuulasota
  6. Tatuointilahjakortti
  7. Ammattilaisen tekemä meikkaus ja kampaus
  8. Lahjakortti kalevalalaiseen jäsenkorjaukseen
  9. Lahjakortti harrasteliikkeeseen tai muuhun kauppaan
  10. Ralliautokyyditys
  11. Ranneke huvipuistoon tai SuperParkkiin – mutta vain te, ei lapsia!

Lue myös:

    Uusimmat