Näin mies sinut pukisi – arvaatko, millaisia vaatteita pidetään seksikkäimpinä?

Ystävänpäivänä romantiikka kukkii, mutta mitä pistää päälle kuumille treffeille tai hempeille kynttiläillallisille? Kysyimme, millaisissa vaatteissa miehet näkisivät unelmiensa naisen saapuvan paikalle.

Mikäli luulit, että vastaus on lyhyt minihame, paljastava paita ja huikeat korot, pieleen meni. Myöskin esimerkiksi romanttisia kukkakuvioita, pinkkiä väriä ja jätkämäisiä skeittarikenkiä karsastettiin miesten vastauksissa.

"Ei mikään liian paljastava kolttu, sillä jotain jännitystä on syytä säästää myös vain tämän kyseisen miehen silmille. Muotoja kannattaa korostaa, mutta kukaan ei halua jutella sellaisen naisen kanssa, jonka rinnat on ihan tyrkyllä tai kenen vesiraja vilkkuu hameen alta koko ajan."

Mies, 27, avoliitossa

Muuten miehet korostivat vastauksissaan mukavuutta ja oman persoonan mukaan pukeutumista. Huomiota kiinnitettiin kuitenkin kenkien ja kampauksen tapaisiin yksityiskohtiin. Kokonaisuus, jossa vartalon muodot pääsevät oikeuksiinsa, oli miesten suosiossa, mutta paljastelu ei.

Vaikka tutkimuksissa on todettu punaisen vetoavan miehiin, kyse ei ole ainakaan tiedostetusta reaktiosta. Kukaan miesraadin jäsenistä ei nimittäin hehkuttanut punaista väriä, vaan ainoastaan mustat mekot ja vaaleat paidat mainittiin.

Lue, mitä vaatteita miehet naisille valitsisivat!

1. Pikkumusta

"Musta vaan on aina tyylikäs, yleensä parempi kuin mikään värillinen, nainen näyttää siinä yleensä aina parhaalta. Sellainen mekko on paras, joka korostaa hyvin muotoja. Ei liian lyhyt mutta ei myöskään pitkähihainen."

Mies, 34, avoliitossa

Hame tai mekko oli miesten suosikki treffiseuran asuksi. Klassinen, hillityn seksikäs pikkumusta tuli esiin useassakin vastauksessa.

2. Hyvin istuvat farkut

"Farkkupeppu on kasarimiehille akilleen kantapää, kenties se. Casual puree."

Mies, 39, sinkku

Takamusta imartelevat farkut olivat toinen toistuva vakivastaus. Moni mies kertoi ihailevansa rentoa ja huoletonta farkkutyyliä.

3. Vyötärön korostus

"Paksu vyö tai muu, joka tuo vyötärön esille. Seksikästä on vyötärön ja lantion suhde, eli naisellisesti kaartuvat lanteet ja kapea vyötärö."

Mies, 34, seurustelee

Ei liene mikään ihme, että kurvit kohdilleen loihtivat mallit niin mekoissa kuin muissakin vaatteissa ovat miesten mieleet. Kapean uumaan saa esiin hetkessä kietaisumekolla tai vyötärölle kiedottavalla vyöllä.

4. Huomio kenkiin

"Kengät ovat kyllä aika tärkeet, niillä voi pilata kaiken. Sellaiset "naistenkengät" on ihan hyvä, siis sellaset hillityt. Ja tennarit, jos ne on sitä hillittyä ja pienikokoisimmasta päästä. "

Mies, 26, sinkku

Naiselliset kengät, korkoa jonkin verran mutta ei liikaa: siinä kaikkien vastanneiden miesten toive. Myös tyttömäiset tennarit saivat kannatusta.

 

5. Läpikuultavuus

"Yläosa: ihonmyötäinen alla, päällä löysä, laskostunut läpinäkyvä, harsomainen paita, joka verhoaa sopivasti."

Mies, 39, sinkku

Paljastelu ei sytytä, mutta hienovarainen vilauttelu kylläkin. Kauniisti laskeutuvat, läpikuultavat silkkipaidat paitsi näyttävät hyvältä, myös tuntuvat ihanilta ihoa vasten.

6. Tiukka polvipituinen hame

Sihteerikkö-look puree. Kapea kynähame korostaa lantion kaarta ja on myös hyvä valinta miehen hurmaustarkoituksiin.

Kuvat valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat