Kaataako metsuriseksuaali suomalaisnaiset? Kysely paljastaa

Kysyimme suomalaisnaisilta mitä mieltä he ovat metsuriseksuaalimiehistä. Vastaukset paljastavat, että partasuut ovat monen naisen päiväuni.

Otimme selvää siitä, mitä naiset todella ajattelevat median hehkuttamista metsuriseksuaaleista eli parrakkaista, metsämiehiä muistuttavista trendsettereistä.

"Metsuriseksuaali sytyttää kyllä jossakin määrin, mutta esimerkiksi liian risuinen parta ei innosta. Eihän sellainen nyt tunnu mukavalta edes suudeltaessa ja jos häikäisevä komistus tulee luokseni, niin pitäähän sitä päästä sitten suutelemaan! Flanellipaidat, pienimuotoinen sänki ja miehekäs asenne saavat kyllä sukat jaloissani pyörimään."

Nainen, 26 v

"Sytyttää tuollaiset miehekkäät miehet! Miehellä pitää olla karvoja, parta ja rintakarvoja. Sen pitää olla voimakas, vähän äijä, mutta nallekarhumainen ja kiltti. Pitää olla kätevä käsistään ja auttaa naista, olla vähän pomo ;)"

Nainen, naimisissa metsuriseksuaalin kanssa

"Todellakin sytyttää! Parta on aivan aliarvostettu asia miehessä, ja ruutupaita nyt vain on tyylikäs ja pehmeä. Luonnosta välittäminen on myös hot. Olin lomalla Kanadassa ja eräässä luonnonpuistossa kaikki miehet olivat pukeutuneet metsuriseksuaalin kuvauksen täyttävään asuun. Miten siistiä!"

Nainen, 29 v

"Sytyttää! Raavaita mutta siistejä miehiä, joissa yhdistyy parhaat puolet karskista machosta ja suloisesta pehmosta. Ei se ole mies eikä mikään jos ei parta kasva. Vahvat hartiat, seksikäs sänki, rento ruutupaita ja vielä reipas ulkoilmatyyppi – ah!"

Nainen, 28 v

"Flanellipaidat, renttufarkut ja ”työkengät” sytyttää, mutta rehottava parta ei! "

Nainen, 25 v

"Liian huolletut miehet eivät ole makuuni, mutta flanellipaita ja parta pukevat miestä! Tietty rosoisuus on miehekästä ja viehättävää – ja varmasti myös käytännännöllistä. Toivon kuitenkin, ettei liian moni innostu kasvattamaan partaansa ihan noin hurjiin mittoihin."

Nainen, 26 v

"Tykkään! Ihana! Miehekäs mies, joka ei kysele, vaan tekee pyytämättä ja osaa kaiken, ihan kaiken! Mutta, siis metsurin parran täytyy olla siisti, ei mikään risuparta."

Nainen, 46 v

"Ei sytytä sitten tippaakaan. Inhoan sekä ruokkoamatonta partaa että tukkaa... Sänkitukka ja -leuka on ok. Kunhan näyttää siistiltä ettei mielleyhtymänä ole joku ötököiden/ruuantähteiden kätköpaikka!"

Nimim. Halipatsuijaa, 48 v

Disney-versio metsurisankarista – muistatko tämän äijien äijän?

Lue myös:

    Uusimmat