Naisleijonien MM-debytantille upea onnistuminen heti kovassa avausottelussa: "Joka tilanteessa pitää olla valmis"

Suomi kärsi MM-kotikisojen avausottelussa Yhdysvaltoja vastaan 6-2 murskatappion. Yksi Naisleijonien onnistujia oli 17-vuotias MM-kisojen debytantti Elisa Holopainen, joka iski ottelun avausosuman. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Naisleijonat pelasivat kaksi erää hyvin ja johtivat ottelua ennen päätöserää, jossa Yhdysvallat murskasi Suomen iskemällä viisi maalia. 

– Ensimmäinen erä oli minun mielestäni meidän paras erä. Toinenkin erä oli ihan hyvä. En tiedä, mitä kolmannessa erässä tapahtui. Ote lipsui ja jenkit pääsivät karkuun, Holopainen summasi MTV Urheilulle.

Holopainen nosti esiin ne asiat, joita täytyy erityisesti parantaa seuraavassa mahdollisessa kohtaamisessa Yhdysvaltojen kanssa. 

– Lauotaan joka paikasta ja ollaan muutenkin huolellisempia. Sen lisäksi jäähyaitiosta pitää pysyä poissa, Holopainen avasi.

Suomalainen pelaa ensimmäisiä arvokisojaan naisten tasolla ja onnistui heti maalinteossa.

– Saimme tosiaan hyvän hyökkäyksen avauserässä ja pistettiin paikasta sisään. Kyllä se hienolta tuntuu. Joka tilanteessa pitää olla valmis ja pitää pystyä antamaan kaikkensa jokaisessa tilanteessa, Holopainen avasi MM-debyyttiään.

Suomi kohtaa seuraavaksi MM-kisoissa lauantaina Venäjän.

Lue myös:

    Uusimmat