Naisen uskomaton temppuilu motarilla pöyristyttää: Olisikohan ne lumet kannattanut harjata auton päältä vähän aikaisemmin?

0:20
Iglu-Audi aiheutti pahennusta Helsingissä.

Putsatkaa ne lumiset autonne ennen kuin lähdette liikenteeseen. Ja hankkikaa vaikka jakkara, jos ette yllä harjaamaan myös auton kattoa.

Kanadalainen Gavin Gerbz törmäsi torontolaisella moottoritiellä uskomattomaan näkyyn eilen keskiviikkona. Hän julkaisi Facebookissa videon autoilijasta, jolta oli unohtunut yksi pieni, mutta äärettömän tärkeä toimenpide.

Viereisellä kaistalla nimittäin kulki tuliterä Hyundai Santa Fe, jonka tuulilasi oli täysin lumen peittämä. Tilanteesta teki vieläkin erikoisemman se, että autoa ajanut nainen yritti putsata tuulilasia järeällä lumiharjalla kesken ajon kurottelemalla sivuikkunasta.

On vaikea uskoa, että nainen olisi lähtenyt liikenteeseen autolla, jonka tuulilasista ei näe läpi. Todennäköisempi vaihtoehto onkin, että häneltä oli jäänyt auton katto putsaamatta, ja lumet liukuivat tuulilasille jarrutuksen yhteydessä.

Nainen ei kuitenkaan katsonut tarpeelliseksi pysäyttää autoaan pientareelle, vaikka näkyvyys putosi kirjaimellisesti nollaan. Sen sijaan hän kiihdytteli ja jarrutteli miten sattuu aiheuttaen huomattavasti enemmän vaaraa kuin mitä pientareelle pysähtymisestä olisi seurannut.

Hän ei myöskään ilahtunut havaitessaan, että häntä kuvattiin.

Toronton poliisi kertoi olevansa tietoinen tapauksesta.

Lähde: Global News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja