Näihin mokiin miehet sortuvat antaessaan suuseksiä

Men's Healthin naispuolinen toimittaja listasi miesten suuseksissä tekemiä virheitä.

Suuseksin vastaanottaminen on naiselle ehdottomasti varmin tapa saada orgasmi. Siksi pettymys voi olla suuri, jos suuseksiä antaa kumppani, jolla olisi tällä saralla hieman petrattavaa.

Jos taidot ovat hieman hukassa, varmista ainakin, ettet tee näitä yleisiä suuseksivirheitä.

Ethän sorru seuraaviin mokiin?

Terävä kieli

Terävät pyrähdykset kielellä saavat naisen hämmentymään, eivät kiihottumaan. Kokeile pehmeämpää, leveämpää otetta. Kuin sivelisit maalia leveällä pensselillä.

Pyydät istumaan...

... kasvoillesi.

– Hauska fakta: Emme nauti tästä. Itse asiassa, me oikeastaan vihaamme sitä, Men's Health -sivuston naispuolinen toimittaja Meagan Drillinger lataa.

Vaikka asento voi olla mukava miehelle – eihän tarvitse kuin maata paikoillaan – suuseksissä on oikeastaan kyse rentoutumisesta. Nainen siis saa suuseksistä eniten irti silloin, kun pystyy rentoutumaan täydellisesti. Yleensä tämä onnistuu parhaiten naisen maatessa selällään. Etenkin parin ensimmäisillä kerroilla tämä on ehdottomasti paras tapa edetä.

Sen jälkeen, kun suhde on syventynyt ja nainen pystyy rentoutumaan uusissakin asennoissa, voit ehdotella hiljalleen erilaisia asioita. 

Pelisilmän puute

Suuseksi ja naisen orgasmi voivat olla mystisiä asioita. On kuitenkin joitain selviä merkkiä, joita pystyt halutessasi lukemaan. Hiljenikö hän (merkki siitä, että on aika vaihtaa taktiikkaa), onko hänen selkänsä kaarella, kääntääkö hän vartaloaan vasemmalle, vetääkö hän sinua poispäin vai lähemmäs... Naisen eleet usein kertovat, mihin suuntaan hän haluaa sinun etenevän.

Tai voit yksinkertaisesti myös kysyä.

Kiirehdit

Mies saavuttaa orgasminsa keskimäärin 7,5 minuutissa, mutta seksiasiantuntija Laura Bermanin mukaan naisella kuluu hommaan noin 20 minuuttia. Ole siis kärsivällinen, äläkä kiirehdi. Käytä välillä sormiasi, niin säästät leukojasi.

Lähde: Men's Health

***

Lue myös:

    Uusimmat