Naisen viimeinen toive toteutui: Terve Emma-koira lopetettiin ja haudattiin yhdessä omistajan kanssa – lemmikin henkeä yritettiin pelastaa loppuun saakka

Täysin terve koira lopetettiin ja haudattiin samaan hautaan omistajansa kanssa Yhdysvaltain Virginiassa naisen viimeisen toiveen vuoksi, kertoo Independent.

Virginialainen nainen oli jättänyt kuolemansa varalle yksityiskohtaisen toivomuksen lemmikkinsä kohtalosta: Hän toivoi, että Emma-niminen shih tzu lopetetaan ja lasketaan hänen kanssaan samaan hautaan.

Emma-koiran kohtalosta kuullut, paikallinen eläinsuojeluyhdistys olisi halunnut säästää täysin terveen koiran hengen ja vetosi viranomaisiin. Yhdistys piti huolta Emma-koirasta omistajan poismenon jälkeen. 

Viranomaisiin vetoaminen ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan omistajan toive toteutettiin, koira lopetettiin ja sen tuhkat laitettiin uurnassa omistajan arkkuun. Eläinsuojeluyhdistyksen johtaja kertoi olevansa pettynyt, kun naisen kuolinpesä lopulta haki lemmikin lopetettavaksi.

Virginian osavaltion mukaan koirat ovat henkilökohtaista omaisuutta ja terveen koiran saa halutessaan lopettaa. Laki ei kuitenkaan salli lemmikin hautaamista ihmisen kanssa, poikkeuksena yksityiset hautausmaat.

Lue myös:

    Uusimmat