Naisen pitäisi iskeä mies – eikö ole naurettava ajatus? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä tämä juttu on, että nykyään naisten tulisi lähestyä miehiä? Tässähän puututaan vahvasti meidän biologiassa olevaan asiaan, jossa mies on saalistaja?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

”Ei todellakaan pidä. Miehen kuuluu metsästää."
– 30, voin lähestyä kännissä, jos puute on TODELLA kova

"Ei kai kukaan pakota lähestymään, mutta jos tapaat tai näet mielenkiintoisen miehen, miksi ihmeessä et menisi pyytämään häntä treffeille? Eihän mikään takaa, että hän koskaan lähestyisi sinua, joten eikö ole parempi lähestyä itse miestä? Itse en ainakaan haluaisi menettää tilaisuutta odotellessa, vaan mieluummin varmistan, että mies huomaa minut menemällä itse juttelemaan."
– 28, olen lähestynyt miehiä ja lähestyisin vastakin 

"Pakko ei ole kuin kuolla, sanoi mummoni. Älä sinä lähesty miehiä, mutta anna meidän muiden elää, kuten haluamme. Jos se unelmien uroo muuten "saalistaa" jonkun muun, turha tulla valittamaan, jos et edes yrittänyt tehdä asian eteen mitään."
– 30, lähestyisin miestä

"Luulisin, ettei tällä vuosituhannella miehen enää biologisistakaan syistä tarvitse saalistaa. Eli siihen ei kyllä kaiketi enää ole sopivaa vedota? Mielestäni on ihan sama, kuka lähestyy ja ketä, kunhan tekee edes jotain!"
– 24 , jos olen oikein tosi kiinnostunut miehestä, niin teen itse aloitteen

"Se on sitä tasa-arvoa! Jos nainen jää odottamaan, että mies saalistaa, niin sitten joutuu odottamaan aika kauan."
– 47, lähestyn itse, jos on tarvetta

"Ööö, miksi ei saisi? Onhan toki "romanttista", jos mies tekee aloitteen, mutta miksi nainen ei mukamas saisi tulla tykö? Onpa hassu ajatus. Mitä vuotta elimmekään? Naarasleijonathan ne saalistavat koko laumalle ruokaakin, joten… Me olemme saalistajia kaikki tyynni. Ei miehen tarvitse minua metsästää, tai minun miestä."
– 29, lähestyy mieluiten katsekontaktilla

"Kyllä minä pidän siitä, että mies tekee aloitteen. Se on imartelevaa ja osoittaa miehellä olevan rohkeutta lähestyä naista. Mutta yhtä lailla nainenkin voi lähestyä miestä, joskin ymmärrykseni mukaan naisen lähestyminen tulkitaan helpommin merkiksi epätoivoisuudesta. Kyllä minä jätän saalistajan roolin mieluummin miesten harteille."
- 23, saattaisin lähestyä kiinnostavaa miestä, jos hän ei tajuaisi aloitetta tehdä

Lue myös:

    Uusimmat