Mikä miehissä ärsyttää naista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Miksi muiden ihmisten hitaus on niin ärsyttävää?

"Mikä miehissä tai miesten toiminnassa ärsyttää naista?" kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Ei toki saisi yleistää, mutta kyllä ärsyttää, kun miehet sanovat, kuinka naiset ovat vaikeita. Olettavat asioita, eivät kuuntele neuvoja, vaan mies on aina itse oikeassa ja kaikki täytyy tehdä vaikeimman kautta, vaikka olisi helpompikin tapa."
– 20, sinkku

"Miesten toiminnassa eniten ärsyttää kiire ja räplääminen. Siis se, että tulee tunne, että on kiire kiihottua ja kostua, että pääsee itse asiaan, eli yhdyntään. Kiire tappaa sadan prosentin varmuudella ihan kaiken romantiikan ja halun koko touhusta. Toinen, mikä ärsyttää, on se räpläys ja ronkkiminen: naisen sukuelimet ovat herkät, niitä ei pidä ronkkia kuin rassaisi jotain pakoputkea! Miehen pitäisi myös oikeasti selvittää, missä se klitoris on, eikä räpeltää jotain sinnepäin."
– 24, sinkku

"Kun mies pitää lähtökohtaisesti naisia tyhmempänä sukupuolena ja antaa myös naisen ymmärtää sen."
– 33, kihloissa

"Joidenkin miesten tarve esittää roolia ja yrittää olla väkisin hauska. Myös itsekeskeiset ja itsensä liian vakavasti ottavat miehet ärsyttävät."
– 23, sinkku

"Jostakin löytyy yksi mies, joka elättelee tunteita, mutta jättää tunteiden vallassa olevan naisen/miehen yksin. Eikä laita uutta vessapaperirullaa vanhan tilalle!"
– 26, naimisissa

"Miehissä ärsyttää eniten se, jos ei kuuntele, mitä mulla on kerrottavaa, esittää, että kuuntelee, mutta kaikki menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Myöhemmin hyvä syytellä ja sanoa, että 'et ole tuosta asiasta aikasemmin edes puhunut', kun ei itse mies ole kuunnellut. Toinen asia, mikä ärsyttää, on, jos mies on itsekeskeinen, varsinkin parisuhteessa. Ei kysele toisen mielipiteitä, jos tekee suunnitelmia, päättää vaan, että tekee näin huolimatta siitä, että minulla olisikin suunnitelmia, joihin häntäkin kaipailisin mukaan."
– 27, sinkku

"Eniten ärsyttävät naisvitsit, johon kaveriporukan 'yhtensä jätkänä' pitäisi suhtautua nauraen ja ymmärtävästi. Jos jotakuta sanotaan vaikkapa lehmäksi, pitäisi vain nyökytellä ja myönnellä, että heh heh, niinhän ne läskit naiset ovat possuja. Jos et näin tee, olet tosikko ja varmaan joku feministi, joista muuten väännetään vitsiä koko ajan malliin 'öhö, öhö, tyhmät naiset vihaa miehiä ja kimpaantuu ihan tyhjästä, kun eivät vaan tajua, että keittiössä on parempi olla'. Sitten muut hirnuvat vieressä ja taputtelevat selkään. Kai miehet odottavat, että tämän tason 'hyvästä läpästä' ansaitsee vähintään jonkinlaisen kullatun penispokaalin."
– 32, parisuhteessa

"En nyt kyllä keksi mitään, mikä nyt juuri miehissä erityisesti ärsyttäisi."
– 49, sinkku

"Jos tällä viitataan seksiin, niin esileikin välistä jättäminen."
– 23, sinkku

"Epäempaattisuus. Se on pahin ominaisuus, johon olen törmännyt jokaisessa tuntemassani miehessä elämäni aikana. Vai onko minulla vain ollut hemmetin huono tuuri?"
– 48, sinkku

"Vieraiden naisten vilkuilu oman rakkaan ollessa mukana, todella epäkunnioittavaa omaa naista kohtaan. Minulle ainakin tulee joka kerta sellainen olo, että en ole riittävä hänelle, että katseen kohteena oleva nainen on kauniimpi ja kiinnostavampi kuin minä. Tämän vuoksi esimerkiksi tavalliset kauppareissutkin ovat muuttuneet ahdistaviksi ja stressaaviksi tilanteiksi..."
– 36, parisuhteessa

"Sanotaan, että naiset ovat vaikeaselkoisia, mutta miehet, huh! Miksi ei voi suoraan sanoa, jos ei kiinnosta? Naiset eivät mene siitä rikki."
– 35, sinkku 

"Ärsyttää, jos mies ei voi puhua suoraan, jos on loukkaantunut jostakin vaan sanoo tyyliin 'ei tässä mitään, ei tämä ole iso juttu'. Myöhemmin kuitenkin selviää, että hän on loukkaantunut, mutta ei välttämättä vieläkään halua puhua asiasta suoraan. Ärsyttää, jos mies nipottaa esimerkiksi siivoamisesta ja tiskaamisesta. Ärsyttää, jos mies tuo itseään esille liikaa tai leuhkiii. Kaikki edellä mainittu pätee myös naisiin."
– 47, parisuhteessa

"Ärsyttää se, että oikeasti miehet ovat paljon hankalampia kuin naiset, mutta silti naiset esitetään vaikeampana sukupuolena. Miehiä on toisinaan täysin mahdoton tulkita. Lisäksi ärsyttää miesten itsekkyys vaikkapa sängyssä. Jos ei itsellä tee mieli, niin voisiko naisen silti tyydyttää? Toki tämä ei välttämättä ole sukupuolisidonnaista."
– 32, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat