Mitä varattu mies ajattelee, kun hän tuijottaa toisten naisten takapuolia? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Seksikolumnin aiheena: Mistä tietää, että mies pettää? Katso video ja lue kolumni!

"Mitä varattu mies ajattelee, kun hän tuijottaa toisten naisten rintoja ja takapuolia?" kysyy nimimerkki Olisi kiva tietää.

Näin miesraati vastasi

"Taidat jo kysyessäsi tietää tai ainakin aavistella, mitä varattu mies ajattelee? Varattu mies ajattelee elämän tarkoitusta sekä omaa puolisoaan ja sitä, miten paljon viehkeämpi tämä on.

Valehtelin. Siviilisäädystä riippumatta liki jokainen mies miettii ja haaveilee, millaista olisi harrastaa seksiä tuijotuksen kohteen kanssa. Jos oma rohkeus ei riitä ajurin paikalle, mies visualisoi miten ja missä nainen toteuttaa seksuaalisuuttaan. ”Anteeksi, kulta. Olin ajatuksissani.” Kun miehesi seuraavan kerran katselee muualle ja vaikuttaa hajamieliseltä, tiedät, mikä hänellä käväisi mielessä."
– Herra 47, aviossa

"Ihan vain 'onpa nättiä'. Se ei vähennä tai poista oman kullan kauneutta mihinkään. Jos ihminen, mies tai nainen, ei havaitse enää kauneutta, maailma on rikki."
– 46, avioliitossa

"Ei sitä tule kauheasti mietittyä mitään. Toki joskus itsekseen toteaa, että onpa kauniin näköistä tai muuta sellaista."
– 35, parisuhteessa

"En tuijottele rintoja. Takapuolen vilkaisen joskus, jos ei ole työkaveri tai muuta sellaista. Kyllä naisetkin joskus unohtuvat tuijottamaan 'pullotusta'."
– 49, parisuhteessa

"Ei mitään. Kunhan vain ihailee."
– 45, sinkku

"'Kivat tisut' tai 'hyvä p*rse' – itse 'takapuolimiehenä' tuijotan nuita jälkimmäisiä, jos hyvännäköinen sattuu näköpiiriin, ei siinä mitään taka-ajatuksia tai muuta seksuaalista ole – pidän vain näkemästäni."
– 46, avioliitossa

"Naiset ja naisten muodot ovat kauniita ja näin ollen naisia on myös kiva katsella. Vaikka elän onnellisessa avioliitossa, niin sanottuja vieraita naisiakin on kiva katsella. Ei ole vaimoltani mitenkään pois, jos katselen muita naisia. Kohteliaisuussyistä teen sen kuitenkin vaivihkaa, koska jostain syystä kauneuden katsominen tässä kontekstissa on meikäläisessä moraalissa arveluttavaa. Tuijottelusta kiusaantuvat sekä oma puolisoni että tuijotuksen kohde, joten katselu on tehtävä tahdikkaasti. En osaa sanoa, kuinka hyvin onnistun, mutta eipä ole tullut vaimolta kommenttia tai katselun kohteelta pahaa silmää, joten oletan, että toimin hyväksytyn rajoissa."
– 40, naimisissa

"1. Ei välttämättä ajattele mitään. Tiedättehän, katse tyhjyyteen.

2. Mitähän mun piti kaupasta hakea...

3. Että tollanen kroppa.

4. En koskis seipäälläkään.

5. Kelpais.

6. Vaimokin oli tuollainen, ennen...

7. No, ei oo eukko tollanen, ei.

8. Mahtaneeko olla luomua?

9. Onko ruoho vihreämpää aidan takana?

10. Jaa'a, kivahan tuota katsoa. Vaan eipä pidä koskea.

Yksi edellä olevista/ei mikään edellä olevista vaihtoehdoista. Hei, meillä on putkiaivot. Ei sinne monimutkaisia asioita sovi, ainakaan kerralla, montaa."
– 56, avoliitossa 

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miksi mies esileikin aikana ennemmin stimuloi penistään itse kuin antaisi minun kosketella sitä? Samaan aikaan ottaa hiuksistani kiinni ja tyrkyttää ylävartaloaan, ohjaa minua nuolemaan hänen nännejään. Tällainen sama tapa toistuu aina.

Olen pyytänyt tyydytystä yhdynnän kautta, mutta hän helposti turvautuu tyydyttämään itseään kädellä loppuun asti. 'Kunnon paneminen' ei ota luonnistuakseen, vaikka asentoja ollaan vaihdeltu. Muutama työntö, ja lorpahdus tulee. Taas palataan alkutilanteeseen, hänen hyväilemiseen siihen saakka, että mies laukeaa. Sormin hyväilyä saan vastapalveluksena ja nykyään sekään ei toimi. Se on turhauttavaa, ja olen asiasta hänelle sanonutkin. Toisin sanoen meillä ei yhdyntä toimi ja jään vaille kunnon tyydytystä. Itse en välittäisi aina vain haaveilla kunnon p*nosta.

Kohta ollaan vuosi yritetty yhdyntää harrastaa, mutta keskeytykset ja hänen hyväilyyn panostaminen pilaa fiiliksen. En tiedä, kauanko jaksan enää odottaa, että miehen 'veitikka' alkaa pelittää. Mikä on vikana?" Kyselee nimimerkki Turhautunut85

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja