Naisen mekko loi käsittämättömän optisen illuusion – järjettömän kapea vyötärö hämmentää: "Aivoni eivät voi ymmärtää tätä"

Mimi hurmaa meikki-illuusioillaan 0:58
Katso myös: Mimi Choi luo uskomattomia illuusioita meikeillä.

Naisen tilaaman mekon luoma optinen illuusio hämmentää.

Vaatteilla pystyy huijaamaan silmää jonkin verran. Moni suosii pukeutumisessaan esimerkiksi mustaa ja pystyraitaa, koska niiden uskotaan hoikentavan kantajaansa. Eräs nainen jakoi kuitenkin ääriesimerkin vaatekappaleen hoikentavasta vaikutuksesta.

Instagramissa liki 400 000 seuraajaa omaava somevaikuttaja Jem paljasti nimittäin TikTokissa ja Instagramissa julkaisemillaan videoilla, että hänen mekkonsa luo aivan käsittämättömän illuusion superhoikasta vyötäröstä, kertoo News.com.au.

"Hullu vyötäröilluusio"

Fashion Novan mekkoa esittelevä Jem julistaa Instagram-videon saatetekstissä, että mekko "vie täydellisyyden aivan uudelle tasolle". TikTokissa Jem puolestaan nauraa, että videolla näyttää siltä kuin hän "sitoisi sisäelimensä yhteen".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Useita ruskean sävyjä yhdistelevässä mekossa on vyötäröllä nauha, jonka sitomalla syntyy Jemin kuvailema "hullu vyötäröilluusio". Vyötärönauhaa kiristämällä Jemin vyötärö näyttää nimittäin käsittämättömän kapealta.

"Näyttää vähän karmivalta"

TikTokissa videota on katsottu 3,2 miljoonaa kertaa. Moni on kokenut mekon luoman illuusion hämmentävänä. Kymmenet kommentoijat halusivat kuitenkin lähinnä tietää, mistä mekon saa tilattua itselleen, ja moni ilmoitti näin tehneensäkin.

– Minua vähän pelottaa... näyttää vähän karmivalta, kauhisteli eräs kommentoija.

– Leukani loksahti, tarvitsen tämän [mekon], totesi toinen.

– Aivoni eivät voi ymmärtää tätä vieläkään, ihmetteli kolmas.

Jem kertoo kommenteissa hämmentyneensä itsekin peilikuvastaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat