Jay kokeili uutta seksilelua tyttöystävänsä kanssa – suosittelee nyt samaa yrittäville mellakkavarusteita: ”Hän luuli tappaneensa minut”

0:32
Videolla kolme vaarallisinta seksiasentoa.

Miehen arvostelu tyttöystävän kanssa testatusta seksilelusta naurattaa netissä.

Nettiostokset voivat usein mennä todella pahasti pieleen, mutta ne voivat olla yllättävänkin positiivinen kokemus. Jälkimmäiseen kastiin kuulunee erään Jay-nimisen miehen tilaama seksilelu, jonka testaamisen jälkeen mies ei voinut kuin kirjoittaa viiden tähden arvostelun tuotteesta Amazonin nettisivuille, kertoo Mirror.

Arvostelu on lähtenyt leviämään myös sosiaalisessa mediassa, kun Moira X -niminen käyttäjä naureskeli sille Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän luuli tappaneensa minut"

Jay on otsikoinut arvostelunsa näin: "Osta, jos haluat manauksen." Mies kirjoittaa, ettei hänellä ollut kovinkaan suuret odotukset välineelle sen 26 punnan hinnan vuoksi, ja hän olettikin sen olevan heikkotasoista laatua. Kaikesta huolimatta hän osti klitorista stimuloivan lelun tyttöystävälleen ajatellen hänen pitävän sen käytöstä yhdynnän aikana.

– Joten liu'uin sisään, hän käänsi sen ensimmäiselle asetukselle, ja pääsimme vauhtiin, noin 30 sekunnin jälkeen hän painoi lelun alas ja... Noh, en muista loppuja, mies tunnustaa.

Seksilelun tehokkuus yllätti niin tyttöystävän kuin Jaynkin.

– Ilmeisesti hän laukesi niin rajusti, että hänen jalkansa ponnahtivat suoriksi, osuivat leukaani, ja minä lensin taaksepäin ja lennähdin lämpöpatterin päälle. Hän luuli tappaneensa minut.

Mies kertoo, että muutaman parastetamolin sekä pakastehernepussin jälkeen lelu on kuitenkin hyvä. Yksi huomio miehellä kuitenkin on:

– Jos aiot käyttää sitä kumppanisi kanssa, suosittelen, että käytät jonkinlaisia mellakkavarusteita suojellaksesi itseäsi mahdollisilta fyysisiltä vammoilta.

"Otan neljä"

Twitterissä arvostelu herätti suurta hilpeyttä.

– Voi luoja, tuo on mahtavaa. Menen nyt tilaamaan yhden, totesi eräs.

– Otan neljä, kiitos, nauroi toinen.

– Jos mellakkavarusteet ovat "ostetaan usein tämän tuotteen kanssa" -listalla, tiedämme, miksi, kuittasi kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja