Naisen bikinikuvat herättivät närää somessa: "Sano vain, että haluat lisää kohteliaisuuksia"

Suomi lihoo - saako siitä puhua? 9:11
Voiko kehopositiivisuusaate johtaa lihomiseen? Aiheesta keskusteltiin Huomenta Suomessa viime vuonna.

Liian hyvännäköiseksi mielletyn naisen kehopositiivisuus ei uponnut kaikkiin.

Kehopositiivisuus on kasvava ilmiö, mutta erään Twitter-käyttäjän yritys aloittaa kehopositiivisuutta ylistävä Twitter-ketju ei tuottanutkaan pelkästään positiivista huomiota.

Omaa YouTube-kanavaakin pitävä ja seuraajilleen selfieitään ja fitness-rakkautensa ilosanomaa jakava Val Addall -niminen hoikka nainen julkaisi Twitterissä kaksi bikinikuvaa kehottaen seuraajiaan tekemään samoin: "Tehdään kehopositiivisuusketju, laittakaa kuvianne, jotta voimme osoittaa rakkautta."

Moni Twitter-käyttäjä lähti leikkiin mukaan omilla kuvillaan, toiset suorastaan raivostuivat Valin aloitteesta, kertoo australialaissivusto News.com.au.

Kritiikki vain yltyi, kun Val twiittasi bikinibrändille, ja pyysi heitä sponsorikseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sano vain, että haluat lisää kohteliaisuuksia"

Monen mielestä Val hoikan vartalonsa kanssa ei ollut paras mahdollinen henkilö hyödyntämään kehopositiivisuusilmiötä, jossa tarkoituksena on rakastaa omaa vartaloaan, oli se sitten millainen tahansa. Usein kehopositiivisuus liitetään kuitenkin nimenomaan ylipainoon. 

"Lakataan tekemästä "kehopositiivisuus"-ketjuja ihmisistä, joiden vartalot saavat eniten positiivisuutta joka päivä joka tapauksessa. Sano vain, että haluat lisää kohteliaisuuksia ja häivy."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minun ei pitäisi joutua käymään läpi koko ketjua löytääkseni vartalon, joka näyttää omaltani. Se on se pointti. Kehopositiivisuusketju, ja silti vain täydellisen näköiset vartalot saavat eniten huomiota."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He vain kalastelevat huomiota."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kukaan ei sano, että "älä julkaise kuvia, koska haluat nostatusta egollesi". Kaikilla on siihen oikeus. Sitä kritisoidaan, että termi "kehopositiivisuus" kaapataan." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällaisia kuvia julkaistiin

Jotkut kuitenkin huomauttivat, että muiden silmin hyvännäköinen ihminen voi hänkin olla sisimmissään epävarma ja kaivata kehopositiivisuutta tuekseen. Moni Twitter-käyttäjä intoutuikin Valin inspiroimana julkaisemaan kuviaan myös itse.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat