Mainos

"Lihavana oleminen on pahinta, mitä ihminen voi olla" – Jennyltä mahtava vastaisku Instagramin treenikuviin

Jenny jakaa kuvia ”epätodennäköisistä lenkkeilijöistä” Instagramissa.

Amerikkalainen Jenny Bruso harrastaa patikointia, ja jakaa siitä myös kuvia. Bruson treenikuvat ovat kuitenkin hyvin erilaisia kuin Instagramissa yleensä nähtävät fitness-otokset: hän kuvaa itseään muun muassa sanoilla "lihava", "queer" ja "sisätiloissa kasvanut".

– En usko villitystä siitä, miltä "ulkoilmaihminen" näyttää. Luonto ei välitä hittojakaan, 35-vuotias Bruso kertoi Portland Monthly -lehdelle.

Queer

 • Kyseenalaistaa yhteiskunnan sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä normeja
 • Voi olla myös identiteetti, jonka myötä ihminen ei halua määrittää omaa seksuaalista suuntautumistaan tai sukupuoltaan.

Lähde: Transtukipiste.fi

Nyt hän jakaa kuvia ”epätodennäköisistä lenkkeilijöistä” Instagramissaan.

– Olen väsynyt näkemään samanlaisen patikoijan netissä uudestaan ja uudestaan. Kuinka monta kertaa voi nähdä kuvan virheettömästä, laihasta, valkoisesta naisesta vuoren huipulla näyttämässä siltä, että hänet on pudotettu paikalle helikopterilla? Sanon teille, en näytä siltä, kun olen huipulla, Bruso kertoi.

Naisen kuvia seuraa jo yli 12 000 henkilöä. Bruso on myös saanut yhteydenoton ulkoiluvaatemerkiltä, joka haluaa hänet kasvokseen.

– Kulttuurissamme lihavana oleminen on pahinta, mitä ihminen voi olla. Luontopolulla on olemassa oletus, etten tiedä, mitä teen (kokoni vuoksi). Saan paljon huvittavia kannustuksia, joita en pyytänyt, kuten "voi, olet melkein perillä! Sinä pystyt siihen!" Enkä edes ponnistelee. Kun olen varustekaupassa, minut jätetään usein huomiotta. Oikeasti kokoni ei estä minua tekemästä mitään ulkona, Bruso kertoo.

Tällaisia "epätodennäköiset patikoijat" ovat:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

 

***

1:10

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.