Mainos

21-vuotias nainen jakoi ensimmäisen bikinikuvansa ikinä – pysäyttävä kuva kerää huomiota netissä

Erilainen bikinikuva leviää netissä – ja kauniista syystä.

Kuinka moni muistaa päivän, jolloin käytti bikinejä ensimmäistä kertaa? 21-vuotias Lesley Miller ainakin. 

– Olen käyttänyt viimeiset 18 vuotta elämästi odottaen, Miller kertoo Love What Matters -Facebook-sivustolla jakamansa kuvan saatetekstissä. Kuvaan on reagoitu jo yli 25 000 kertaa, sitä on jaettu 1500 kertaa ja kuvaan on ropissut tuhansia positiivisia kommentteja.

Mutta miksi? Lue Millerin päivitys alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Miller kirjoitti:

"Olen käyttänyt viimeiset 18 vuotta elämästäni odottaen.

Olen pitänyt vartaloni peitettynä ja piilossa. Sanoin itselleni, että jonain päivänä antaisin itseni tulla nähdyksi. Tekisin vihdoin kaikki ne asiat, jotka unelmoin tekeväni, kun olisin tarpeeksi. Tarpeeksi hoikka, tarpeeksi onnellinen, tarpeeksi itsevarma. Kun vartaloni näyttäisi siltä, miltä sen "kuuluisi" näyttää.

Taistelin vartaloani vastaan kaiken aikaa, jatkuvasti häpeissäni ja hiljaa.

Kun olin 3-vuotias, luokkatoverini kysyivät, miksi olin niin paljon isompi kuin he muut, miksen käyttänyt samanlaista mekkoa kuin he.

Kun olin 7-vuotias, valehtelin Painonvartijoiden tädille, halusin epätoivoisesti istua tapaamisissa, jotka olivat täynnä keski-ikäisiä naisia, jotka yrittivät pudottaa muutamia kiloja.

Kun olin 9-vuotias, menin painonpudotusleirille ja jonotin päästäkseni ottamaan 'ennen'-kuvani.

Kun olin 11-vuotias, kirurgi leikkasi vatsaani, ja hän kertoi, kuinka onnellinen olisin lopulta. Olin nuorin laihdutusleikkauksen läpikäynyt ihminen.

Kun olin 15-vuotias, aloin viiltelemään itseäni. Ajattelin ansaitsevani sen.

Kun olin 20-vuotias, pudotin puolet elopainostani yhdeksässä kuukaudessa. Päivän arvoni perustui täysin siihen, että vaa'alla näkyvä numero oli pienempi kuin edellisenä päivänä.

Ja sitten väsyin odottamaan.

Joten nyt olen 21-vuotias ja ostin ensimmäiset bikinini. KOSKAAN.

Voit nähdä sen kaiken. Oudot muhkurat ja rasvamakkarat. Roikkuvan, ylimääräisen ihon. Raskausarvet, selluliitin, kirurgin ja itseni aiheuttamat arvet. Mahalaukun pannan aiheuttaman kiusallisen ulkoneman vatsassani.

Haluan oppia rakastamaan kaikkea itsessäni, en vain osia, joiden on kerrottu olevan "hyväksyttäviä". Koska salaisuus on se, että olin aina tarpeeksi. Ja sinä olet myös."

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.