Dani on nollakokoa, Sarah pluskokoa – julkaisivat kuvan samanlaisissa bikineissä: "Tiedän, ettei arvoni riipu farkkujeni koosta"

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti

Danin ja Sarahin bikinikuvasta tuli välitön hitti. Kuvassa hyvin erikokoiset naiset käyttävät samanlaisia bikineitä.

Somevaikuttajat Dani Austin ja Sarah Tripp julkaisivat kumpikin kuvan uima-altaalta. Naisten otoksista tuli välittömiä hittejä, sillä heillä on kuvissa samanlaiset bikinit, vaikka he ovat aivan erikokoisia.

Dania on haukuttu anorektikoksi, Sarahia ylipainoiseksi

Kumpikin nainen on kokenut kiusaamista netissä: Dania on haukuttu "anorektikon näköiseksi", Sarahia puolestaan ylipainoiseksi ja "huonoksi roolimalliksi".

– Se on niin töykeää ja naurettavaa! En rehellisesti keksi ketään, joka olisi parempi roolimalli kuin Sarah. Hänen ainoa tavoitteensa on pitää naiset itsevarmoina, nenäkkäinä... Että rakastaisimme kehojamme, mitä tahansa kokoa ne ovatkin, Dani kehui kuvatekstissään.

Sarahin julkaisema kuva. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Tiedän, ettei arvoni riipu farkkujeni koosta"

Sarah kertoo, että kurvit tekevät hänestä voimakkaan, tyylikkään ja seksikään.

– Tiedän myös, ettei arvoni riipu farkkujeni koosta tai siitä, mitä muut minusta sanovat, Sarah  sanoo.

Hän kehottaa ihmisiä puhumaan toisilleen kauniisti sekä netissä että tosielämässä.

"Ihmiset käskevät minua 'syömään voileivän'"

Dani puolestaan on luonnostaan niin sanottua "nollakokoa". Sekään ei ole kelvannut yleisölle. 

– Olen itsekin saanut kipeitä kommentteja kehostani vuosien varrella sosiaalisessa mediassa. Ihmiset käskevät minua "syömään voileivän" tai (sanovat), että näytän "epäterveeltä". Olen varma, että jokin sanottu asia on satuttanut meistä jokaista, Dani jatkaa.

– Hän kertoo usein näkevänsä kommentteja, kuten "hän on anorektinen", "näyttää siltä, että hänen pitäisi syödä", "katso noita kanankoipia" ja niin edelleen. Miten surullista se on? Sarah ihmettelee omassa kuvassaan.

Danin julkaisema kuva. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Muistakaamme kaikki rakastaa itseämme"

Sarah muistuttaa, että Dani on paljon enemmän kuin ulkonäkönsä: kiltti, aito ja menestyvä yrittäjä, jolla on ihana parisuhde. Dani kertookin uskovansa, että monen naisen mielessä pieni ääni kertoo, ettei nainen koskaan ole tarpeeksi kaunis, älykäs tai menestynyt.

– Muistakaamme kaikki rakastaa itseämme, koska voimakkaat naiset tekevät muista naisista voimautuneita. Vartalon häpäiseminen ei koskaan ole ok – muistakaa, etteivät rakkaus ja ystävällisyys koskaan mene hukkaan.

Lähteet: Instagram, Health.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja