Nainen vuokrasi asuntonsa Airbnb:n kautta – kotona odottivat karmeat tuhot: "Virtsaa oli kaikkialla"

4:04
Airbnb-vuokraaminen on lisääntynyt myös Suomessa, ja se hiertää taloyhtiöissä. Millaisia ratkaisuja ongelmaan voisi olla? Katso keskustelua videolta.

Australialaisnainen kertoo Airbnb-vieraiden jättäneen hänen kotinsa karmeaan kuntoon, eikä hän ole ensimmäinen, jonka koti on joutunut nuorten juhlijoiden uhriksi, kertoo 9News.

Australialainen Mandy Leitch vuokrasi asuntonsa Airbnb-sivuston kautta 24-vuotiaalle miehelle, joka oli saanut hänet uskomaan olevansa "mukava".

Kun Mandy sai puhelun naapureiltaan, vieraan todellinen luonne paljastui. Mies oli kutsunut paikalle myös kaverinsa bileitä varten ja tuhonnut koko naisen asunnon.

Mandy saapui kotiinsa seuraavana aamuna ja löysi asuntonsa oven avonaisena, television pauhaamasta ja olutpulloja sekä astioita täynnä kannabista ympäri asuntoa.

– Se oli vain kamalaa. Se oli suurimmassa sotkussa, mitä voi kuvitella. Virtsaa oli kaikkialla parvekkeella, televisio oli päällä, ilmastointilaite oli täysillä, kaikki ikkunat olivat auki, Mandy kuvaa.

Mandy sanoo, ettei koskaan enää vuokraa asuntoaan Airbnb:n kautta tapahtuneen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muutto harkinnassa Airbnb-vuokraajan takia

Mandy ei kuitenkaan ole ainoa, jolla on ollut ongelmia sotkuisten Airbnb-asukkaiden kanssa Australian esikaupunkialueilla.

Myös äiti Natalie Mitchell kertoo harkitsevansa muuttamista asuntoalueeltaan, sillä vastapäistä asuntoa vuokrataan Airbnb:n kautta. Hinta on edullinen ja vieraat usein istuvat etupihalla polttamassa ja juomassa.

Äidin mukaan aikaisemmin lapset saattoivat leikkiä tiellä ilman valvojaa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, ja he ovat huolestuneita ja peloissaan.

– Olen todella huolissani lasteni turvallisuudesta, Natalie sanoo.

Lähde: 9News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja