"Epäonnistunein ryöstö ikinä" nousi viraalihitiksi: "Kun nämä tampiot menevät vankilaan, sellien ovia ei tarvitse sulkea"

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
Tämäkin murtomies koki yllätyksen – "heiveröinen" 82-vuotias uhri olikin kehonrakentaja!

Huippusuosioon noussella videolla nähdään ryöstö, joka ei todellakaan suju aivan suunnitelmien mukaan.

"Epäonnistunein ryöstö ikinä" nousi viraalihitiksi sen jälkeen, kun James Felton jakoi näkemänsä tv-pätkän Twitterissä. Videolla nähdään ryöstö, joka ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

– Katsoisin ryöstöelokuvan, joka olisi vain kolme tuntia suunnittelua, jota seuraisi tämä, James ilakoi.

Videon ryöstö tapahtui jo keväällä 2019, mutta video lähti lentoon vasta Jamesin ansiosta. Videota on katsottu yli 2,5 miljoonaa kertaa.

Paniikkipainike aiheutti suhteettomia vaikeuksia

Daily Dotin mukaan videolla esiintynyt myyjä ehti ryöstön alettua sekä painaa paniikkinappulaa että piiloutua vessaan huolimatta siitä, että ryöstäjä kävi hänen kimppuunsa. Paniikkipainike paitsi laukaisee hälytyksen ja kutsuu apua, myös lukitsee liikkeen oven.

Videolla vorot kiskovat vimmaisesti ovea, kunnes löytävät ovenavauspainikkeen. Sitten vain yksi heistä poistuu; kaksi muuta jää uudelleen sulkeutuvan oven vangiksi.

Kaksikko yrittää vimmaisesti paeta ovesta, kunnes vain viimeinen voro on jäljellä – eikä hän ehdi sekä painaa nappia että juosta ovelle ennen kuin se sulkeutuu!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sähellyksen päätteeksi kaksi miehistä pääsi pakoon

Uskomattoman sähellyksen päätteeksi kaksi miehistä kuitenkin pakeni poliisilta.

– Uskomatonta kyllä, se, joka saatiin kiinni, ei ollut videon sinitakkinen mies, sillä kiltti ja ehkä hieman naiivi ohikulkija avaa oven hänelle ulkoa ja sallii hänen paeta samalla, kun näitä uutisia kuvaava henkilö repeää nauruun, Daily Dot kuvailee Twitterissä näkemäänsä videota.

Rikos sekä suunniteltiin että toteutettiin "köyhästi"

BBC:n haastatteleman etsivän mukaan rikos sekä suunniteltiin että toteutettiin "köyhästi".

Virkavallan edustaja myös totesi hämmästelevänsä sitä, että kaikesta huolimatta ryöstösaaliin arvo laskettiin kymmenissä tuhansissa.

"Tämä on hauskin asia, jonka olen aikoihin nähnyt"

Toheloivien varkaiden suoritus keräsikin pian suursuosion somessa.

– Kahta ryöstäjää etsitään edelleen? Siistiä, he jättivät mahdollisuuden jatko-osalle, Twitter-käyttäjä John Deans sanoo.

– Olen melko varma, että kun nämä tampiot menevät vankilaan, sellien ovia ei tarvitse sulkea. Jonkun pitää ladata tämä video uudelleen Benny Hill -sarjan musiikin kanssa, ChristianSerino vaatii.

"Kamoon, päästäkää heidät vapaiksi! (He ovat) idiootteja". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Vankilan vartijat: "Okei, pojat, jos kykenette järjestäytymään ja pääsemään läpi vankilan ovesta, pääsette vapaiksi", nimimerkki Tom naljailee.

– Tämä on hauskin asia, jonka olen aikoihin nähnyt, Alen Tully vannoo.

– Miksi kukaan yrittäisi ryöstää kapeimman kaupan maan päällä? nimimerkki cacti.vs.cactuses ihmettelee.

Lue myös:

    Uusimmat