Nainen teki klassisen suuseksimokan – miehen penis alkoi muuttua pikimustaksi

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38
Mikä on pahin virhe sängyssä? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Yksi ehdottomista suuseksisäännöistä on olla käyttämättä hampaita. Tuore tapausraportti alleviivaa, miksi säännölle on syynsä.

Visual Journal of Emergency Medicine -julkaisussa ilmestynyt raportti kertoo 43-vuotiaasta yhdysvaltalaismiehestä, joka hakeutui sairaalaan penikseensä ilmestyneen kivuliaan haavan vuoksi. Peniksen pään lähelle oli ilmestynyt haava viisi päivää aiemmin. Päivä päivältä kolmen senttimetrin mittainen haava oli muuttunut tummemmaksi. Lopulta se oli pikimusta.

Mustuminen oli merkki kuoliosta haavassa. Jos rohkenee, siitä voi katsoa kuvan tapausraportista.

Purtua penistä kannattaa näyttää nopeasti lääkärille

Nimettömäksi jäävän miehen penis ei ollut mennä kuolioon syyttä suotta. Siittimeen ilmestynyt haava oli seurausta siitä, että ”miehen rakas oli vahingossa purrut häntä peniksen päästä seksin aikana”, raportissa kirjoitetaan.

Hampaiden käyttäminen suuseksin aikana edes vahingossa on sekä kivuliasta että mahdollisesti vaarallista, kuten tapaus todistaa.

Lääkärit huomauttavat, että penikseen purrut potilaat eivät useinkaan hakeudu välittömästi hoitoon, jolloin mahdollinen kuolio voi edetä. Nopea hoitoon hakeutuminen voi säästää leikkaustoimenpiteiltä.

Antibiootit hoitivat tulehduksen

Kyseisen miehen tapauksessa tilanne olisi kuitenkin voinut olla vielä pahempi, huomauttaa raportista uutisoinut Gizmodo-sivusto. Tulehdus oli rajoittunut vain potilaan penikseen.

Lääkärit antoivat miehelle suonensisäisiä antibiootteja, joiden ansiosta tulehdus talttui. Potilas kotiutettiin mukanaan suun kautta otettavia antibiootteja.

Kuukauden kuluttua hoitoon hakeutumisesta mies oli parantunut täysin ja hänen peniksessään oli vain hyvin pieni epämuodostuma.

Lue myös:

    Uusimmat