Mainos

Nainen tapasi saman miehen kolme kertaa päivän aikana – liikuttui syvästi tämän tarinasta

Tuntemattoman miehen työmoraalista vaikuttunut nainen päätyi auttamaan häntä erityislaatuisella tavalla. 

Ansaitakseen rahaa pojalleen Kyle Bigler työskentelee täyspäiväisesti kahdessa eri työpaikassa. Minimipalkkaa töistään ansaitsevalla miehellä ei ole varaa autoon, joten hän joutuu kävelemään päivittäin työpaikaltaan toiselle. Valitettavasti näiden työpaikkojen välillä on matkaa lähes 13 kilometriä suuntaansa, joten miehelle kertyy käveltävää päivittäin jopa 26 kilometriä.

Sunnuntait ja maanantait ovat miehelle erityisen rankkoja, sillä hurjan kävelymatkan lisäksi mies työskentelee näinä päivinä 20 tuntia putkeen. Eräänä maanantaina mies törmäsi kuitenkin naiseen, joka tulisi muuttamaan hänen elämänsä. 

"Aion tehdä sinusta kuuluisan"

Joanna Griffiths käy säännöllisesti kahvilassa, jossa Bigler työskentelee aamuisin tarjoilijana. Myöhemmin samana päivänä nainen näki miehen kävelevän tiellä, mutta ei kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota.

Samana iltana nainen pysähtyi hakemaan iltapalaa myymälästä, kun hän tunnisti häntä palvelevan miehen samaksi, joka oli tarjoillut hänelle aamukahvia, ja jonka hän oli nähnyt kävelevän päivällä kadulla. Silloin Griffiths ymmärsi, kuinka kiireinen miehen aikataulu todellisuudessa oli. Nainen liikuttui syvästi miehen kertoessa hänelle kahdesta työstään ja pitkästä kävelymatkastaan.

Griffiths ei pystynyt jättämään asiaa sikseen, vaan palasi muutama päivä myöhemmin miehen luo ottaakseen hänestä valokuvan.

– Aion tehdä sinusta kuuluisan, nainen kertoi miehelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Griffiths jakoikin kyseisen valokuvan ja miehen tarinan Facebookissa, jotta mahdollisimman moni tietäisi tästä ahkerasta työntekijästä ja voisi ehkä oppia häneltä jotain.

Mies voi opettaa meille paljon työnteosta 

Aivan kuten Griffiths oli odottanutkin, hänen päivityksensä sai nopeasti julkisuutta. 

– Moraalinen tarina on tässä; jos olet terve henkilö, siellä on työ odottamassa sinua. Ei ole väliä, mitä työ on. Tämä mies kävelee 26 kilometriä joka päivä työpaikkojensa välillä työskennelläkseen minipalkalla. Tämä mies osoittaa, että jos olet motivoitunut, kunnianhimoinen ja halukas työskentelemään, se on mahdollista, nainen kertoo Facebookissa.

Koskettava päivitys miehestä päätyi myös paikallisen autokauppiaan silmiin, joka liikuttui lukemastaan tarinasta. Autokauppias päätti auttaa miestä ja lahjoittaa hänelle auton, jotta hänen rankat työpäivänsä helpottuisivat edes hiukan.

Video: Myös tämä poika voi opettaa meillä jotain sitkeydestä ja elämän ilosta. 

3:25

Lähde: Faithit 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.