Nainen sairastui syöpään ja antoi poikaystävälleen luvan "paeta suhteesta" – mies yllätti ihanasti

Tällaisia ovat rintasyövän oireet 2:07
Tällaisia ovat rintasyövän oireet!

25-vuotias Jillian sairastui syöpään ja antoi poikaystävälleen mahdollisuuden lähteä suhteesta. Poikaystävä Max ei kuitenkaan aikonut häipyä – sen sijaan mies kosi. 

Kun Jillian Hanson sairastui rintasyöpään, hän antoi poikaystävälleen luvan lähteä. Amerikkalaisnainen oli diagnoosin saadessaan vain 25-vuotias, ja hän lupasi miesystävälleen, että he voisivat tilanteen vuoksi erota.

Poikaystävä Max Allegrettia lähteminen ei kiinnostanut.

– Jillian sanoi, että matkasta tulisi vaikea ja ettei hän tiennyt, mitä odottaa, ja jos en pystyisi siihen, hän halusi tietää heti, Max kuvasi haastattelussa.

– Jätin kaiken hänen sanomansa vain huomiotta!

Päätti kosia hoitojen loppuessa

Max jäi Jillianin rinnalle syöpähoitojen ajaksi. Kun ne vuoden 2018 alussa loppuivat, Maxilla oli jo valmis suunnitelma: hän kosisi Jilliania viimeisenä hoitopäivänä.

Hoitojen jälkeen Max polvistui ja kosi Jilliania sairaalahuoneessa. Nainen oli sokissa.

– Olin niin yllättynyt siitä, että hän päätti kosia tuona päivänä, se kun oli jo muutenkin niin erityinen. Se oli niin jännittävä bonus, nyt juhlimme kahta uskomatonta saavutusta, Jilian sanoo.

Video kosinnasta:


Pari oli keskustellut avioitumisesta jo ennen Jillianin diagnoosia, ja vastaus kosintaan olikin myöntävä!

Saivat häät lahjana

Koska parin matka syöpähoitojen läpi oli ollut rankka, häiden suunnitteleminen tuntui liian työläältä. Jillianin onneksi hänen ystävänsä kertoi parin tarinan New Yorkissa toimivalle hääsuunnittelijalle, joka halusi auttaa.

Hääsuunnittelija suunnitteli juhlat ilmaiseksi, ja sai muutkin mukaan auttamaan paria. Suunnittelija hankki esimerkiksi Jillianin puvun ja hääpaikan lahjoituksina.

"Jos kuvaisin päivää vain yhdellä sanalla..."

Diagnoosista on nyt kaksi vuotta. Häitä tanssittiin lokakuussa 2019.

– Jos kuvaisin päivää vain yhdellä sanalla, se olisi maaginen, Jillian kiittelee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat