Nainen otti koiransa kaupassa ostoskärryyn – kuva jakoi mielipiteet: "Näyttää puhtaammalta kuin monet lapset"

Kristi kuvaa lemmikkejä lasin alta 2:30
Tällaista kuvaa et olekaan koirastasi ottanut! Kristi kuvaa eläimiä lasin alta. Katso ihastuttava video kuvauksista!

Nainen sai vihat päälleen jaettuaan kuvan 16 viikkoa vanhasta koirastaan, joka istui ostoskärryssä.

Lapsille on suomalaisissa ostoskärryissä oma istumapaikka, ja matkustaminen kärryn muissa osissa onkin kielletty. Harvalle siis tulisi mieleenkään panna koiraa matkustajaksi ostoskärryihin.

Australiassa kuitenkin syntyi hämminki ostoskärryssä matkustaneen koiran vuoksi, kertoo New Zealand Herald.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuva Georgie-koirasta aiheutti närää

Nimetön nainen jakoi Facebookissa kuvan 16 viikkoa vanhasta Georgie-koirastaan, joka oli ensimmäistä kertaa Bunnings-ketjun rautakaupassa. Kuva keräsi pian paljon huomiota – eikä syy ollut positiivinen.

Osa piti koiran kuljettamista kärryssä epähygieenisenä, sillä moni australialainen antaa edelleen lapsensa istua kärryssä. Toisten mukaan koiran alle pitäisi asettaa jotakin, jotta sen olo olisi mukava.

Kauppaan saa tuoda koiria 

Bunnings-ketjun säännöstössä todetaan, että koiria saa tuoda liikkeeseen, mutta koiraa tulee kantaa, ison koiran tulee olla hihnassa tai sillä tulee olla kuonokoppa ja pienen tulee istua kärryssä.

Kaupassa shoppaileville koirille on jopa omistettu useita Facebook-sivuja.

"Se näyttää aika onnelliselta shoppaillessaan"

Moni kommentoija osoittikin tukea naiselle ja kertoi käyvänsä myös oman koiransa kanssa shoppailemassa kyseisessä liikkeessä.

– Se näyttää aika onnelliselta shoppaillessaan äitinsä kanssa. Minusta tämä on parempi kuin se, että lapsia jätetään omilleen ja he juoksevat ympäri liikettä, se on stressaavaa, Debbie Horton kommentoi uutista Facebookissa.

– Viemme oman poikakoiramme Bunningsille ja yleensä panemme pahvin sen alle. Kukaan ei ole koskaan valittanut, Linda Butler kuvailee.

– Suuri osa koirista on hyvin siistejä. Minulla ei koskaan olisi ongelmaa kärryssä olevan koiran kanssa, Susan Wood sanoo.

– Herätkää, ihmiset, ei koira edes istu siinä, missä lapset yleensä istuvat. Pikkukoira näyttää hyvin huolletulta ja puhtaammalta kuin monet lapset, jotka kärryssä istuvat, Gaylene Merson napauttaa.

Nainen palasi myöhemmin kertomaan, että kuva otettiin ennen shoppailukierrosta ja vain testiksi siitä, tykkääkö koira matkustaa kärryssä.

Lue myös:

    Uusimmat