Nainen kyllästyi odottamaan muutosta Yhdysvaltain poliisiväkivaltaan: Pisti grillin kuumaksi virkamiehen talon edustalle – ja joutui pidätetyksi

Nainen kyllästyi odottamaan muutosta Yhdysvaltain poliisiväkivaltaan – pisti grillin kuumaksi virkamiehen talon edustalla: ”Ruoan äärellä on hyvä sopia asioista” 2:20
Kalifornialainen Tara Laxey halusi keskustella poliisiväkivallasta Los Angelesin virkamiehen kanssa. Katso hänen yrityksensä videolta.

Naisen mukaan tarkoitus oli keskustella raskaista asioista hyvän ruoan äärellä.

Räikeään poliisiväkivaltaan kyllästynyt Tara Laxey hämmästytti niin talon asukasta kuin naapurustoa Lafayetten alueella Los Angelesissa, kun hän laittoi grillin kuumaksi kaupungin virkamiehen Josh Guilloryn talon edustalla.

Laxey kertoo CNN:n haastattelussa halunneensa keskustella Guilloryn kanssa poliisiväkivallasta ja tarjota tälle syötävää jutustelun ohella.

– Ruoan äärellä on hyvä sopia asioista. Jopa tuntemattoman kanssa saattaa saada aikaan rakentavan keskustelun.

Erikoiselta näyttänyt tempaus ei päättynyt kuitenkaan Laxeyn toivomalla tavalla, sillä paikalle säntäsi pian poliisi. Laxey pidätettiin pian virkavallan saapumisen jälkeen.

– Kysyin, saisinko pystyttää grillin jalkakäytävälle, mutta siitä aiheutui kuulemma ongelmia liikenteelle. Kysyin myös mahdollisuutta pystyttää grillin pihanurmikon ja jalkakäytävän väliin, mutta sekään ei sopinut.

– Seuraavaksi he jo totesivatkin, että olen pidätetty.

Laxey vapautui kuitenkin putkasta pian, sillä Black Lives Matter -liike maksoi hänen takuunsa.

Virkamies puolestaan toivoo, että kyseinen yritys ei toistu.

– Tuo ei ole protestointia, tuo on julkista uhkailua. Vaimoni ja lapseni joutuivat todistamaan tilannetta, kuten moni naapureistamme. Yhteisömme ei hyväksy siviilien aiheuttamaa levottomuutta.

Lue myös:

    Uusimmat