Nainen kriittisessä tilassa sairaalaan kauneusleikkauksen jälkeen – rintaoperaatio meni karmealla tavalla pieleen

Pahoin pieleen menneen kauneusoperaation seurauksena 35-vuotias nainen kiidätettiin sairaalaan. Naisen tila on edelleen kriittinen.

Rintaleikkauksessa ollut nainen kiidätettiin sairaalaan sydämenpysähdyksen jälkeen, kun hätäkeskus sai soiton sydneyläiseltä kauneusklinikalta.

Sydämenpysähdys sattui kesken 35-vuotiaan naisen rintojen operoinnin. Nainen on kriittisessä tilassa.

Klinikalla työskentelevällä ja rintaleikkauksen suorittaneella kiinalaislääkäri Jie Shaolla ei Sky Newsin tietojen mukaan ole Australiassa lääkäreiltä vaadittavaa lupaa, joka oikeuttaa ammatin harjoittamisen. Shaon asianajajan mukaan 33-vuotias kiinalaisnainen on valmistunut Kantonin yliopistosta ja erikoistunut ihotauteihin. Shao on toiminut lääkärinä Kiinassa ja Iso-Britanniassa.

Lääkäriä vastaan on nostettu syytteet potilaan hengen vaarantamisesta leikkauksen aikana myrkkyä käyttämällä. Jos sairaalassa hoidettava nainen menehtyisi, tullaan syytteiden vakavuus harkitsemaan uudelleen. Jo nyt syytettyä lääkäriä odottaisi jopa 20 vuoden vankeusrangaistus.

Sydneyssä sijaitseva Medi Beauty Laser and Contour Clinic on nettisivujensa mukaan erikoistunut täyteainehoitoihin ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ilman leikkausta.

Lähde: Sky News

***

9:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja