Mainos

Nainen kaahasi hengenvaarallisesti Rovaniemen keskustassa

Ulkopaikkakuntalainen 20-vuotias nainen aiheutti tuhoa ja lukuisia vaaratilanteita – jopa hengenvaaraa – kaahatessaan Rovaniemen keskustan alueella keskiviikkona iltapäivällä.

Poliisi raportoi tapahtumien saaneen alkunsa seuraavalla tavalla: Sinisellä farmari-Peugeotilla liikkunut nuori nainen ajoi Koskikadun ja Poromiehentien risteykseen huimaa ylinopeutta välittämättä muusta liikenteestä vähääkään.

Suistui kahvilan ikkunaan

Nainen törmäsi autollaan pikaruokaravintolan eteen pysäkoityyn henkilöautoon, jatkoi matkaansa ja suistui Rinteenkulman kellarikerroksen kahvilan ikkunaan. Auto sinkoutui takaisin ajoradalle ja jatkoi valtavalla vauhdilla eteenpäin.

Poliisipartio lähti kaahailijanaisen takaa-ajoon, kun nainen suuntasi kulkunsa Kemintiellä etelän suuntaan. Auto aiheutti yhä useita vaaratilanteita ajaen huomattavaa ylinopeutta.

Aiheutti peräänajon

Ilmarintien risteyksessä nainen aiheutti peräänajon. Naishurjastelijan matka päättyi Kemijoentien itäpuolen tielle, kun auto suistui lumipenkkaan ja poliisipartio tavoitti naisen.

Nainen oli autossa yksin. Puhalluskokeesta hän selvisi nollilla, mutta huumepikatesti osoitti positiivista lääkeaineiden kohdalla.

Kaupungilla runsaasti ihmisiä ja autoilijoita

Tapahtumien aikaan kaupungilla oli poliisin mukaan erittäin paljon ihmisiä ja autoilijoita. Vain ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut, mutta poliisi kertoo useiden järkyttyneen.

Väenpaljouden takia poliisilta jäi jututtamatta lukuisia ihmisiä, ja jos kansalaisilla on kerrottavaa tapahtuneesta, yhteydenottoja toivotaan Rovaniemen pääpoliisiasemalle. Poliisi toivoo saavansa yhteyden etenkin henkensä tai terveytensä vuoksi pelänneisiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.