Mainos

Nainen julkaisi kuvan paljaasta rinnastaan – taustalla tärkeä syy

Australialainen Alison Habbal, 36, päätti tatuoida rintansa syöpäleikkauksen jälkeen. Habbalin kuvista yhtäkään ei ole poistettu sosiaalisesta mediasta säädyttömyyden vuoksi.

Australialainen Alison Habbal, 36, sai rintasyöpädiagnoosin vuonna 2016. Syöpäleikkauksessa Habbalin nänni piti poistaa. Habbal ei hankkinut tilalle uutta plastiikkakirurgian keinoin. Sen sijaan hän päätti tatuoida rintansa, kertoo Cosmopolitan-lehti.

Ennen leikkaustaan Habbal selasi kuvia netissä, ja sai niistä idean tatuointiin. Hän päätyi koristeelliseen kukkakuvioon.

Kuviinsa Habbal saa jatkuvasti tuhansia tykkäyksiä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Moni sosiaalisen median palvelu kieltää liian paljastavat kuvat. Habbalin paljaan rinnan esitteleminen on kuitenkin täysin hyväksyttävää, koska nänni ei luonnollisesti näy kuvissa. Habbalin kuvista yhtäkään ei ole poistettu säädyttömyyden vuoksi.

– Koska nänniä ei ole, voin lätkiä kuvaa kaikkialle Facebookissa ja Instagramissa, eivätkä he voi sensuroida sitä. Minusta se on hyvin huvittavaa, Habbal kuvaa.

Twitterissä ja Instagramissa on jo pitkään ollut käynnissä  #freethenipple-kampanja, jossa naiset paljastavat nänninsä tasa-arvon nimissä. Suomeksi "vapauttakaa nänni" -niminen kampanja pyrkii siihen, että naisten ja miesten nänneihin suhtauduttaisiin samalla tavalla.

Vinkit alusvaateostoksiin:

1:47

3:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.