Mainos

Ei saanut imettää kaupassa – äidin hupaisa kuva todistaa tilanteen älyttömän ristiriitaisuuden

Imettävä äiti kohtasi erikoista kaksinaismoraalia kauppareissullaan.

Kun Wittney Hale oli ostoksilla Chattanoogan Dillard's-kaupassa, hänen 1,5-vuotias tyttärensä alkoi ilmoitella nälästään. Hale löysi suojaisan paikan kaupasta ja varmisti työntekijältä, että imettäminen oli sallittua.

Kun tyttö alkoi syödä, sama työntekijä tuli kuitenkin ilmoittamaan, ettei se käynytkään. Halea ohjeistettiin jatkamaan imetystä naistenhuoneessa. Nainen päätti kuitenkin vain poistua paikalta – pyydettyään ensin ohjeet virallisen valituksen tekoon.

Kaupasta lähtiessään hän ohitti mainoskuvan, joka tuntui erityisen ironiselta siinä hetkessä. Nainen päättikin ottaa kuvan tilanteesta todistaakseen kaupan kaksoisstandardit. Kuvassa Hale imettää lastaan, joka on täysin piilossa liinan alla – kuten ovat myös äidin rinnat –, mutta taustalla seinällä näkyy valtava kuva rinnoista.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Poistuessamme kaupasta ohitin tämän rintaliivimainoksen. Siis oikeasti tämän naisen kasvot eivät edes ole tässä. Miksi on hyväksyttävää pitää seinällä jättimäistä kuvaa RINNOISTA, mutta minä en voi ruokkia lastani? Hale kysyy päivityksessä, jonka jakoi Dillard'sin Facebook-sivuille.

Dillard's vastasi äidin päivitykseen vakuuttamalla, että heidän liikkeessään imettäminen on sallittua ja että työntekijöitä on muistutettu nyt tästä asiasta.

Video: Mistä äiti hermostuu? Lapset paljastavat.

Lähde: Mummypages

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.