Tämän yksityiskohdan lisäämistä morsiamen ja morsiusneitojen pukuihin ihastellaan – oletko tullut edes ajatelleeksi?

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Vuoden 2019 häätrendit

Sekä Even että hänen morsiusneitojensa hääpuvuissa oli taskut. Eve suosittelee ideaa muillekin.

Eve Paterson, 24, on nyt morsiusneitojensa sankari. Häitään tanssinut Eve varmisti ovelalla tavalla, että juhlat sujuvat kätevästi: sekä hänen että morsiusneitojen puvuissa oli taskut, kertoo Metro-lehti.

– Ei kukaan olettaisi, että kun vuokraat puvut miehille, "taskujen lisääminen" onkin ekstraa, joten ajatus siitä, että naisille asia on juuri näin, on hulluutta, Eve kommentoi.

Eve löysi mekot alan liikkeestä.

– Nämä mekot todistivat, että on mahdollista näyttää kauniilta, tuntea olonsa upeaksi ja olla käytännöllisellä tavalla varusteltu päivää varten, ja toivon, että tämä rohkaisee muita (vaate)brändejä tulemaan mukaan.

"Taskuttomuus on osa syvempää harhakäsitystä"

Vaikka asujen taskuttomuus on vain pieni asia, Even mukaan se on jälleen yksi epäkätevä ongelma, joka koskee vain naisia.

– Mielestäni taskuttomuus on osa syvempää harhakäsitystä, jonka mukaan naisten pitäisi näyttää hyvältä sen sijaan, että heidän asunsa olisivat käytännöllisiä, mutta miksi meidän pitäisi valita, Eve kysyy.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Even morsiusneidon Nellin jakama kuva on kerännyt suitsutusta Twitterissä.

– Kyllä, käytimme taskuja välipalojen säilyttämiseen, Nell vitsaili.

Taskussa puhelin, huulipuna ja välipalaa

Eve piilotti taskuun huulipunansa, puhelimensa, päivän ohjelman ja välipaloja. Ompelija oli ommellut taskun sisäpuolelle myös pienen palan Even äidin hääpuvun kangasta; se oli hänen hääasunsa "jotakin vanhaa".

Taskuja ihailtiin Twitterissä. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Eve suosittelee kaikille hääseurueille taskujen lisäämistä hääpukuihin.

– Niissä on paljon tilaa välipaloille uutta aviomiestäsi varten, muistiinpanoille puheita varten, äidin nenäliinoille ja kaikille muille esineille, joiden ansiosta päivä kulkee sujuvasti.

Lähteet: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat