Mainos

Perheen kauhuherätys Vantaalla: Olohuoneessa istui outo mies kännykän valon kajossa

Vantaalla omakotitalossa asuva nelihenkinen perhe koki tänään aamulla todellisen kauhuherätyksen. Perhe oli ollut nukkumassa talon yläkerrassa sijaitsevassa makuuhuoneessa.

Perheen isä heräsi kello 7:n aikaan aamulla ja huomasi alakerrasta tulleen valon kajon. Hän meni alakertaan katsomaan ja huomasi hämmästyksekseen, että olohuoneen sohvalla istui tuntematon mies humalassa kännykkänsä valon loisteessa.

-Mieheni kysyi tältä henkilöltä, että mitäs sinä täällä teet. Tiedätkö, että olet tunkeutunut toisten kotiin, kertoo perheen äiti MTV Uutisille.

Perheen äidille herätyksestä tuli painajaismainen.

-Heräsin kun mieheni huusi minua ja lapsia menemään turvaan. Olin aivan pakokauhussa. Meillä on 2- ja 3-vuotiaat lapset. Toisella lapsistamme on ykköstyypin diabetes ja hän tarvitsee jatkuvaa hoitoa. Kiiruhdimme parvekkeelle peittojen kanssa ja soitimme hätäkeskukseen. Myös mieheni oli soittanut hätäkeskukseen.

Poliisit tulivat nopeasti paikalle. Tässä vaiheessa perheen isä oli vienyt tunkeutujan ulos odottamaan poliiseja.

-Tämä tunkeutuja oli 19-vuotias mies. Hän käyttäytyi rauhallisesti, mutta oli aivan hämillään, eikä tiennyt miten oli päätynyt kotiimme, äiti kertoo.

Tunkeutuja oli päässyt sisälle terassin ovesta, joka oli unohtunut auki edeltävänä päivänä.

-Mutaisista jäljistä päätellen mies oli nukkunut sohvallamme. Ilmeisesti hän oli rämpinyt jossain ojassa ennen kuin oli saapunut meille.

Poliisi on vahvistanut MTV Uutisille tapauksen.

"Huoli lapsista oli tilanteessa kamalinta"

Perhe oli muuttanut asuntoon vuosi sitten.

-Tämä on rauhallista aluetta. Joskus olen kuitenkin miettinyt, että apua, jos joku tunkeutuisi kotiimme. Miten silloin menettelisin? Olimme juuri edellisenä iltana miettineet, että jättäisimmekö valoja päälle, mutta päätimme kuitenkin sammuttaa ne.

Äidin mukaan kamalinta tilanteessa oli huoli lapsista, kun ei ollut varmuutta siitä, että oliko perhe hengenvaarassa.

-Eihän sitä voinut tietää, missä aikeissa tunkeutuja oli taloon tullut. Tästä eteenpäin otamme kyllä kaikki varotoimet ja hälytysjärjestelmät käyttöön. Koiran hankintaakin olemme jo harkinneet, äiti toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.