Mainos

Juliet luuli auttaneensa humalaisen poikansa nukkumaan – aamulla yläkerrassa odotti alaston yllätys: "En juo enää ikinä!"

Äiti luuli poikansa tulleen nukkumaan humalaansa vanhempien luo, mutta aamulla odotti yllätys.

Kun Juliet Jarvis, 49, heräsi puoli viideltä sunnuntaiaamuna poikansa, Stewartin, 30,  könyttyä vaatehuoneen lattialle peiton alle pötköttämään, päätti huolehtiva äiti asettaa tyynyn humalaansa nukkuvan jälkikasvunsa pään alle, kertoo The Sun.

Poika mumisi "kiitos". Tämä yllättävä kohtelias ele sai äidin hälytyskellot soimaan.

– Ajattelin, että "hmmm, Stewart kuulostaa hyvin kohteliaalta", äiti kertoo Facebook-päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivityksessään Jarvis toteaa tilanteen olleen muutenkin outo, mutta äiti kuitenkin ajatteli pojan voivan selittää tempauksensa aamulla ja meni takaisin nukkumaan.

– Hän näytti pintapuolisesti tarpeeksi pojaltani.

Aamulla Jarvis sai kuitenkin kokea elämänsä yllätyksen. Jarvisin aviomies, Cliff, tuli alakertaan ja totesi rauhallisesti: "Yläkerrassa on alaston heppu, eikä se ole Stewart."

Selvisi, että pariskunta oli majoittanut kotiinsa tietämättään tuntemattoman Marc Campfield -nimisen miehen, jonka hirvittävyyttä lisäsi tämän halloweenin kunniaksi maalatut kasvot.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Campfield oli edellisenä iltana heitetty pois yökerhosta, koska oli nukahtanut sinne. Miehellä ei omien sanojensa mukaan ole aavistustakaan, kuinka hän päätyi Jarvisien kotiin, joka sijaitsee yli kuuden kilometrin päässä hänen omasta kodistaan. Joka tapauksessa 29-vuotias mies oli kompuroinut vieraaseen kotiin, riisunut kiltisti mutaiset vaatteensa, ettei aiheuttaisi enempää sotkua ja löytänyt tiensä peiton alle kodin ylimääräiseen huoneeseen.

Campfieldin jäätyä kiinni Cliffille aamulla yritti hän ensin esittää tuntevansa Jarvisien Sterwart-pojan. Kun äiti halusi napata "uudesta pojastaan" kuvan, ja laittaa sen Facebookiin, Campfield kuitenkin tiesi, että peli oli menetetty.

– Kysyimme: "Tuliko juotua eilen?" Hän vastasi: "Luulen niin", ja aloimme kaikki nauraa. Aviomieheni heitti hänet kotiin, Jarvis kertoo The Sunille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Campfield on iloinen, että päätyi nukkumaan juuri Jarviseille.

– En olisi voinut päätyä kahden mukavamman ihmisen kotiin. He olivat niin ymmärtäväisiä.

Parin oikea poika, Stewart, ei ole tapauksesta yhtä mielissään.

– Minun pitää keskustella vakavasti äitini kanssa – hän ei vieläkään tunnista minua kaikkien näiden vuosien jälkeen, mies vitsailee.

Myös Stewart jakoi omilla Facebook-sivuillaan äitinsä ottaman kuvan ja päivitteli tapahtunutta. Campfield jakoi Stewartin päivityksen ja kirjoitti saatteeksi aika monen muunkin usein lausumat sanat: "En juo enää ikinä!"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: The Sun

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.